Yrityksille

Toimivat kokouspalvelut, elämykselliset työhyvinvointipäivät ja erilaiset yrityslahjat

Kokouspalvelut

Teehuoneemme yläkerrasta löytyy viihtyisä kokous- ja juhlatilamme Ylisen Sali, jonne mahtuu 10 - 80 henkeä pöytien asettelusta sekä tarjoilumuodosta riippuen.
Ylisiltä löytyy vakiovarusteluna pitkä kokouspöytä, valkokangas, videotykki, nettiyhteys, fläppitaulu sekä seurueen käyttöön oma wc.

Ylisen Salin lisäksi tunnelmallinen ravintolasalimme toimii myös kokous- ja juhlatilana noin 60 hengelle normaalien aukioloaikojemme ulkopuolella.

Kokouspakettimme sisältävät aina laadukkaiden kokouspalveluiden lisäksi kokoustarjoilut. Keittiömme maittavat tarjoilut takaavat, että kokoustajien energiatasot pysyvät koko päivän ajan korkealla.

Tyhypäivät

Herkullisia päivällisiä, elämyksellisiä teemaisteluita tai vaikka retkiä metsän keskelle. Järjestämme ikimuistoisia tykypäiviä Wehmaisissa, mutta myös etäteemaisteluita kotikoneille.

Yrityslahjat

Herkkukoreja, lahjakortteja ja virtuaalisia elämyksiä. Kauttamme saat laadukkaat ja kiinnostavat yrityslahjat yhteistyökumppaneillesi, asiakkaillesi tai vaikka omalle henkilöstöllesi.

Ota yhteyttä sähköpostitse teahouse@pihlasresort.fi niin kerromme lisää kokous- ja tyhypalveluistamme.

  

Esimerkkejä elämyspalveluistamme

 

Elämyksellinen TEEillallinen

Aloitamme illan raikkaalla teecoctaililla ja siihen sopivilla makupaloilla. Alkujuoman jälkeen tarjoilemme neljän ruokalajin illallisen, jonka keittiömestarimme ja teesommelierimme ovat yhdessä suunnittelleet. Herkullinen yllätysmenu on valmistettu sesongin laadukkaista raaka-aineista sekä teetä hyväksi käyttäen. Ennen jälkiruokaa tarjoilemme pöytäseurueelle suomalaisten pienjuustoloiden juustoista kootun juustolautasen, johon teesommelierimme on parittanut sopivat teet. Illan kruunaa keittiömme suussasulava jälkiruoka teen kera tarjoiltuna.

Ilta tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen teen ja ruoan parissa kaikille hyvästä ruoasta ja uusista kokemuksista kiinnostuneille.

Englantilainen teehetki

Herkullisia suolaisia syötäviä ja suloisia makeita leivonnaisia -  laadukkaan teen kera. TeaHousen suosittu perinteinen Afternoon Tea -hetki tarjoaa taatun herkutteluhetken seurueellenne ja mahdollistaa makumatkan Englantiin. Teekattauksen sisältö vaihtelee hieman sesongin mukaan ja sen kanssa voidaan tarjoilla joko teesommelieirimme valitsemia teelaatuja tai seurueenne itse valitsemia.  Herkulliset Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla myös gluteenittomana, maidottomana sekä muilla erityisruokavalioilla.

Tervetuloa nautiskelemaan englantilaisesta teeperinteestä tunnelmallisiin tiloihimme.

Suunnitellaanko teille unohtumaton elämys?

Kysy lisää ja pyydä tarjous: teahouse@pihlasresort.fi

Tutustu myös muihin elämyspalveluihimme täällä