Elämyksellinen teehuone

TeaHouse of Wehmais - mutkan tai matkan arvoinen elämys.

Löydä suosikkisi yli sadan laadukkaan teen valikoimasta ja nautiskele eri teekulttuurien upeista makeista ja suolaisista herkuista. Menumme vaihtuu sesongin mukaan ja hyödynnämme keittiössämme mahdollisimman paljon luomua ja lähialueiden upeita raaka-aineita. Keittiömme kauniit ja maukkaat leivonnaiset sekä teekattaukset tarjoavat uusia elämyksiä asiakkailllemme.

Yrittäjämme Anna Grotenfelt-Paunonen on yksi Suomen harvoja teesommeliereja ja hän on henkilökohtaisesti valinnut laajan teevalikoimamme. Teen lisäksi tarjoilemme teehuoneessamme raikkaita teemocktaileja, alkoholittomia virvokkeita sekä luomukahvia.

Elämyksellinen teehuoneemme sijaitsee Juvalla, vanhan Wehmaan herraskartanon pihapiirissä, tilan vanhassa hevostallissa. 1800-luvun puolivälissä rakennetun tallirakennuksen jykevät hirret, ranskalais-skandinaavinen sisustus sekä pihapiirin vanhanajan tuntu luovat ainutlaatuisen tunnelman TeaHousessa vierailevalle.

TeaHouse of Wehmaisissa tapahtuu:

Tilaa TeaHouse of Wehmais-uutiskirje

Uutiskirje sisältää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista sekä erilaisia vinkkejä teen ja ruuan maailmasta.

TeaHouse of Wehmais somessa