Menu

Herkuttelua ja elämyksiä - teen kera

Suosittelemme pöytävarausta

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä käytössämme olevan varausjärjestelmän – Quandoon kautta.
​Ilmoitathan meille myös mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat varauksen yhteydessä, jotta pystymme ottamaan ne mahdollisimman hyvin huomioon.

Huomioithan, että suositut Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla vain ennakkovarauksesta eli mikäli olet tulossa nauttimaan meille iltapäiväteetä, kirjaa ennakkotilauksesi pöytävarauksesi lisätietokenttään. Keittiömme sulkeutuu puoli tuntia ennen teehuoneen sulkeutumista. 

Varaa pöytäsi täältä.


Lokakuun Menu

Sesongin mukaan vaihtuvan menumme herkulliset à la carte -annokset ja ihastuttavat leivonnaiset yhdistyvät teen kanssa aivan uudenlaiseksi makukokemukseksi ja tarjoavat uusia elämyksiä vieraillemme. Laadukkaan teen lisäksi juomalistaltamme löytyy mm. ihastuttavia teecocktaileja, kotimaisia pienpanimo-oluita sekä maukkaita viinejä maailmalta. Kaiken käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi ja lisätietoja annosten allergeeneista saat henkilökunnaltamme.


Wehmais Menu

Keittiön terveiset

SIENI

Tatti panna cotta ja suppilovahverolientä

MALLASPOSSU

Lempeästi haudutettuja Kaartilan mallaspossun  poskia ja paahdettua sisäfilettä, luomuhunajalla  glaseerattuja nauriita ja uuniomenaa

MUSTIKKA JA MALLAS

Mustikalla maustettua saaristolaisleipävanukasta, ruiskeksiä ja TeaHousen kardemummajäätelöä

Pientä makeaa

WEHMAIS MENU 55,00€

Saimaa Gastronomy Makujen kimara

MAKUJEN KIMARA -MAISTELULAUTANEN 29,00€

Tällä maistelulautasella luomu sekä laadukkaat raaka-aineet omalta maatilalta sekä lähialueiden viljelijöiltä näyttelevät merkittävää roolia teesommelierimme valitsemien teelaatujen kanssa. Makujen kimarassa on viisi herkullista TeaHouse-tapasta, joihin jokaiseen on paritettu sopiva tee. Maistelulautanen ei sisällä juomia, mutta halutessasi voit tilata myös tapaksille paritetut teet. Makujen kimara ja paritetut teet: 45,00€

Alkuruuat

PUNAJUURI 8,50€

Kokonaisena paahdettua punajuurta,  luomubalsamico glace ja palsternakkakreemiä

SIENI 8,50€

Tatti panna cotta ja suppilovahverolientä

KIRJOLOHI 9,00€

Hiillostettua kirjolohta, haudutettua purjoa ja kukkakaalipyrettä

Kevyttä

CREAM TEA SPECIAL 18,00€

Uunituore suolainen skonssi suolaisella lisukkeella ja uunituore makea skonssi makealla lisukkeella sekä vapaavalintainen tee. 
Saatavilla erityisruokavalioilla +2€ lisähintaan.

Pääruuat

KESÄKURPITSA 29,50€

Kokonaisena paahdettua kesäkurpitsaa, kurpitsa-perunapyrettä, hummusta ja seesamimaitoa

KALA 30,00€

Päivän paikallista kalaa, kauden vihanneksia ”beurre monte” ja porkkanakastiketta

MALLASPOSSU 30,00€

Lempeästi haudutettuja Kaartilan mallaspossun poskia ja paahdettua sisäfilettä, luomuhunajalla  glaseerattuja nauriita ja uuniomenaa

Jälkiruuat

JUUSTOA, JUUSTOA 5,00€

Pala kotimaisen juustolan juustoa teehyytelön kera

PETIT FOURS 6,50€

Päivän pienet makeat

MUSTIKKA JA MALLAS 8,00€

Mustikalla maustettua saaristolaisleipävanukasta, ruiskeksiä ja TeaHousen kardemummajäätelöä

VADELMA 8,50€

Vadelma-tummasuklaakakkua, TeaHousen vadelmasorbettia ja lakritsia

CREAM TEA 15,00€

Kaksi uunituoretta vaniljaskonssia luomukermalla ja mansikkahillolla sekä vapaavalintainen tee. Saatavilla erityisruokavalioilla +2€ lisähintaan.


Afternoon Tea -kattaukset ennakkovarauksesta

TeaHousen suositut Afternoon Tea -kattaukset kuuluvat täydelliseen teehetkeen. Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla ennakkovarauksesta, joten varaathan kattauksen viimeistään edellisenä päivänä pöytävarauksen teon yhteydessä kirjoittamalla tilauksesi varauksen lisätietokenttään. 

Afternoon Tea -kattaukset ovat saatavilla ennakkovarauksesta myös gluteenittomana, maidottomana sekä muilla erityisruokavalioilla 2€ lisähintaan.

AFTERNOON TEA 28,00€

Afternoon Tea -kattauksemme sisältää kolme suolaista sormileipää kasvis-, kala- ja lihatäytteellä, uunituoreen suolaisen skonssin teevoin kera, uunituoreen vaniljaskonssin luomukermalla ja mansikkahillolla, valikoiman pieniä makeita ja haluamasi teen.

ROYAL TEA 35,00€

Royal Tea -kattauksemme sisältää kolme suolaista sormileipää kasvis-, kala- ja lihatäytteellä, uunituoreen suolaisen skonssin teevoin kera, uunituoreen vaniljaskonssin luomukermalla ja mansikkahillolla, valikoiman pieniä makeita, haluamasi teen sekä lasillisen 12cl kuohuviiniä.

JAETTAVA AFTERNOON TEA KAHDELLE 46,00€

Jaettava Afternoon Tea -kattauksemme sisältää kuusi suolaista sormileipää kasvis-, kala- ja lihatäytteellä, kaksi uunituoretta vaniljaskonssia luomukermalla ja mansikkahillolla, valikoiman pieniä makeita sekä kaksi valitsemaanne teetä.

Huomioithan, että tavallinen Afternoon Tea -kattaus on suhteessa runsaampi kuin Jaettava Afternoon Tea -kattaus. Kyseessä ei ole siis ns. kaksinkertainen Afternoon Tea -kattaus.


Tilaa TeaHouse of Wehmais-uutiskirje

Uutiskirje sisältää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista sekä erilaisia vinkkejä teen ja ruuan maailmasta.