Menu

Herkuttelua ja elämyksiä - teen kera

Suosittelemme pöytävarausta

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä käytössämme olevan varausjärjestelmän – Quandoon kautta.
​Ilmoitathan meille myös mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat varauksen yhteydessä, jotta pystymme ottamaan ne mahdollisimman hyvin huomioon.

Huomioithan, että suositut Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla vain ennakkovarauksesta eli mikäli olet tulossa nauttimaan meille iltapäiväteetä, kirjaa ennakkotilauksesi pöytävarauksesi lisätietokenttään. Keittiömme sulkeutuu puoli tuntia ennen teehuoneen sulkeutumista. 

Varaa pöytäsi täältä.


Talven Menu

Sesongin mukaan vaihtuvan menumme herkulliset teekattaukset ja muut tarjottavat yhdistyvät teen kanssa aivan uudenlaiseksi makukokemukseksi ja tarjoavat elämyksiä vieraillemme. Laadukkaan teen lisäksi juomalistaltamme löytyy mm. ihastuttavia teemocktaileja, alkoholittomia virvokkeita sekä luomukahvia.

Kaiken käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi ja lisätietoja annosten allergeeneista saat henkilökunnaltamme.

CREAM TEA 18,00€

Kaksi uunituoretta vaniljaskonssia mansikkahillolla ja luomu kermavaahdolla sekä vapaavalintainen tee. Kattaus on saatavilla ennakkovarauksesta myös gluteenittomana, maidottomana sekä muilla erityisruokavalioilla 2€ lisähintaan.

PÄIVÄN KEITTO 15,00 €

Sesongin raaka-aineista valmistettu keitto. Keiton kanssa tarjoilemme omassa keittiössä leivottua leipää. Päivän keitto vaihtelee ja lisätietoja keitosta saat henkilökunnalta.

PÄIVÄN LEIVOS 7,00 €

PÄIVÄN PIENI MAKEA 3,50 €


Afternoon Tea -kattaukset ennakkovarauksesta

TeaHousen suositut Afternoon Tea -kattaukset kuuluvat täydelliseen teehetkeen. Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla ennakkovarauksesta, joten varaathan kattauksen viimeistään edellisenä päivänä pöytävarauksen teon yhteydessä kirjoittamalla tilauksesi varauksen lisätietokenttään. 

Afternoon Tea -kattaukset ovat saatavilla ennakkovarauksesta myös gluteenittomana, maidottomana sekä muilla erityisruokavalioilla 2€ lisähintaan.

AFTERNOON TEA 28,00€ / alkoholittoman kuplivan kera 35,00€

SORMILEIVÄT
Kolme suolaista sormileipää kala-, kasvis- ja lihatäytteillä

SKONSSIT
Kaksi uunituoretta vaniljaskonssia mansikkahilloa ja luomu kermavaahtoa

PIENET MAKEAT
Valikoima makeita leivonnaisia TeaHousen kondiittoreilta

AFTERNOON TEA FOR TWO 46,00€ / alkoholittoman kuplivan kera 60,00€

Kuusi sormileipää kasvis-, kala- ja lihatäytteellä, kaksi uunituoretta vaniljaskonssia mansikkahillolla ja luomu kermavaahdolla, valikoima pieniä makeita sekä kaksi valitsemaanne teetä.


Tilaa TeaHouse of Wehmais-uutiskirje

Uutiskirje sisältää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista sekä erilaisia vinkkejä teen ja ruuan maailmasta.