Menu

Herkuttelua ja elämyksiä - teen kera

Suosittelemme pöytävarausta

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä käytössämme olevan varausjärjestelmän – Quandoon kautta.
​Ilmoitathan meille myös mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat varauksen yhteydessä, jotta pystymme ottamaan ne mahdollisimman hyvin huomioon.

Huomioithan, että suositut Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla vain ennakkovarauksesta eli mikäli olet tulossa nauttimaan meille iltapäiväteetä, kirjaa ennakkotilauksesi pöytävarauksesi lisätietokenttään. Keittiömme sulkeutuu puoli tuntia ennen teehuoneen sulkeutumista. 

Varaa pöytäsi täältä.


Kevään Menu

Sesongin mukaan vaihtuvan menumme herkulliset teekattaukset ja muut tarjottavat yhdistyvät teen kanssa aivan uudenlaiseksi makukokemukseksi ja tarjoavat uusia elämyksiä vieraillemme. Laadukkaan teen lisäksi juomalistaltamme löytyy mm. luomukahvia, ihastuttavia teecocktaileja, kotimaisia pienpanimo-oluita sekä viinejä maailmalta.

Kaiken käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi ja lisätietoja annosten allergeeneista saat henkilökunnaltamme.

 

CREAM TEA 15,00€

Kaksi uunituoretta vaniljaskonssia luomukermalla ja mansikkahillolla sekä vapaavalintainen tee. Kattaus on saatavilla ennakkovarauksesta myös gluteenittomana, maidottomana sekä muilla erityisruokavalioilla 2€ lisähintaan.

PÄIVÄN SUOLAINEN

Menumme vaihtuva annos suolaisen nälkään. Tarjolla esimerkiksi ruokaisaa salaattia, lämmittävää keittoa ja maukkaita piiraita. 


Afternoon Tea -kattaukset ennakkovarauksesta

TeaHousen suositut Afternoon Tea -kattaukset kuuluvat täydelliseen teehetkeen. Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla ennakkovarauksesta, joten varaathan kattauksen viimeistään edellisenä päivänä pöytävarauksen teon yhteydessä kirjoittamalla tilauksesi varauksen lisätietokenttään. 

Afternoon Tea -kattaukset ovat saatavilla ennakkovarauksesta myös gluteenittomana, maidottomana sekä muilla erityisruokavalioilla 2€ lisähintaan.

AFTERNOON TEA 28,00€

Afternoon Tea -kattauksemme sisältää kolme suolaista sormileipää kasvis-, kala- ja lihatäytteellä, uunituoreen suolaisen skonssin teevoin kera, uunituoreen vaniljaskonssin luomukermalla ja mansikkahillolla, valikoiman pieniä makeita ja haluamasi teen.

ROYAL TEA 35,00€

Royal Tea -kattauksemme sisältää kolme suolaista sormileipää kasvis-, kala- ja lihatäytteellä, uunituoreen suolaisen skonssin teevoin kera, uunituoreen vaniljaskonssin luomukermalla ja mansikkahillolla, valikoiman pieniä makeita, haluamasi teen sekä lasillisen 12cl kuohuviiniä.

JAETTAVA AFTERNOON TEA KAHDELLE 46,00€

Jaettava Afternoon Tea -kattauksemme sisältää kuusi suolaista sormileipää kasvis-, kala- ja lihatäytteellä, kaksi uunituoretta vaniljaskonssia luomukermalla ja mansikkahillolla, valikoiman pieniä makeita sekä kaksi valitsemaanne teetä.

Huomioithan, että tavallinen Afternoon Tea -kattaus on suhteessa runsaampi kuin Jaettava Afternoon Tea -kattaus. Kyseessä ei ole siis ns. kaksinkertainen Afternoon Tea -kattaus.


Tilaa TeaHouse of Wehmais-uutiskirje

Uutiskirje sisältää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista sekä erilaisia vinkkejä teen ja ruuan maailmasta.