Menu

Herkuttelua ja elämyksiä - teen kera

Suosittelemme pöytävarausta

Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä käytössämme olevan varausjärjestelmän – Quandoon kautta.
​Ilmoitathan meille myös mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat varauksen yhteydessä, jotta pystymme ottamaan ne mahdollisimman hyvin huomioon.

Huomioithan, että suositut Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla vain ennakkovarauksesta eli mikäli olet tulossa nauttimaan meille iltapäiväteetä, kirjaa ennakkotilauksesi pöytävarauksesi lisätietokenttään. Keittiömme sulkeutuu puoli tuntia ennen teehuoneen sulkeutumista. 

Varaa pöytäsi täältä.


Kesän Menu

Sesongin mukaan vaihtuvan menumme herkulliset teekattaukset ja muut tarjottavat yhdistyvät teen kanssa aivan uudenlaiseksi makukokemukseksi ja tarjoavat elämyksiä vieraillemme. Laadukkaan teen lisäksi juomalistaltamme löytyy mm. ihastuttavia teemocktaileja, alkoholittomia virvokkeita sekä luomukahvia.

Kaiken käyttämämme lihan alkuperämaa on Suomi ja lisätietoja annosten allergeeneista saat henkilökunnaltamme.

AASIALAINEN TEEKATTAUS 31,00€, sisältäen teesommelierin suositusteen

TEAHOUSEN LIHA-RAMEN
Fenkolilla, inkiväärillä ja aniksella maustettua oman tilan luomunautaa, lähipeltojen kasviksia ja udon-nuudelia vihannesliemessä.

TAI

TEAHOUSEN KASVIS-RAMEN
Fenkolilla, inkiväärillä ja aniksella maustettua kotimaista nyhtökauraa, lähipeltojen kasviksia ja udon-nuudelia vihannesliemessä

JÄLKIRUOKA
Matcha - suklaakakku

ESPANJALAINEN TEEKATTAUS 35,00€, sisältäen teesommelierin suositusteet

SAPASLAUTANEN
Espanjalainen peruna-tortilla luomukasviksista
Maalaistorin chorizoa viinissä
Paprika-munakoiso ensalada Puulan muikulla
TeaHousen leipiä ja voita

JÄLKIRUOKA
Sitruunainen Crema Catalana

CREAM TEA 18,00€

Kaksi uunituoretta vaniljaskonssia mansikkahillolla ja luomu kermavaahdolla sekä vapaavalintainen tee. Kattaus on saatavilla ennakkovarauksesta myös gluteenittomana, maidottomana sekä muilla erityisruokavalioilla 2€ lisähintaan.

CREAM TEA SPECIAL 18,00 €

Suolainen, uunituore skonssi suolaisella lisukkeella, makea vaniljaskonssi luomukermalla ja mansikkahillolla sekä vapaavalintainen tee valikoimastamme. Kattaus on saatavilla ennakkovarauksesta myös gluteenittomana, maidottomana sekä muilla erityisruokavalioilla 2€ lisähintaan.

PÄIVÄN LEIVOS 7,00 €

PÄIVÄN PIENI MAKEA 3,50 €


Afternoon Tea -kattaukset ennakkovarauksesta

TeaHousen suositut Afternoon Tea -kattaukset kuuluvat täydelliseen teehetkeen. Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla ennakkovarauksesta, joten varaathan kattauksen viimeistään edellisenä päivänä pöytävarauksen teon yhteydessä kirjoittamalla tilauksesi varauksen lisätietokenttään. 

Afternoon Tea -kattaukset ovat saatavilla ennakkovarauksesta myös gluteenittomana, maidottomana sekä muilla erityisruokavalioilla 2€ lisähintaan.

AFTERNOON TEA 32,00€ / alkoholittoman kuplivan kera 39,00€

SORMILEIVÄT
Kolme suolaista sormileipää kala-, kasvis- ja lihatäytteillä

SKONSSIT
Kaksi uunituoretta vaniljaskonssia mansikkahilloa ja luomu kermavaahtoa

PIENET MAKEAT
Valikoima makeita leivonnaisia TeaHousen kondiittoreilta

JAETTAVA AFTERNOON TEA KAHDELLE 56,00€ / alkoholittoman kuplivan kera 70,00€

Kuusi sormileipää kasvis-, kala- ja lihatäytteellä, kaksi uunituoretta vaniljaskonssia mansikkahillolla ja luomu kermavaahdolla, valikoima pieniä makeita sekä kaksi valitsemaanne teetä.


Tilaa TeaHouse of Wehmais-uutiskirje

Uutiskirje sisältää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista sekä erilaisia vinkkejä teen ja ruuan maailmasta.