Juhlat Wehmaassa

Tyylikkäät ja vaivattomat juhlat Wehmaassa

Tunnelmalliset tilamme luovat erinomaiset puitteet sekä pienille että isoille ryhmile. Oli kyseessä sitten syntymäpäivät, polttarit, häät, ristiäiset tai kokoontuminen ystäväporukalla, Wehmaisista löytyy sopiva tila tarpeisiin. Tilaisuuden koosta riippuen voimme tarjota tunnelmalliset ja toimivat tilat tarjoiluineen sekä teehuone-bistromme ravintolasalissa (noin 60 henkeä) että Ylisen Salissa (noin 80 henkeä). Isompia tilaisuuksia varten voimme ottaa käyttöön molemmat tilamme sekä kesäaikaan viehättävän puutarhamme.

Juhlien tarjottavat voitte valita valmiista menuvaihtoehdoistamme, mutta keittiömestarimme suunnittelee juhlienne menun mielellään myös täysin toiveidenne pohjalta.

Halutessanne elämyspalvelumme tarjoavat myös mielenkiintoista ja mukavaa tekemistä osaksi juhlianne. Valikoimistamme löydät elämyksellisiä aktiviteettaja mm. polttareille, synttäreille ja illanistujaisiin. Tutustu valikoimaan täällä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä sähköpostitse tee@teahouse.fi niin kerromme lisää palveluistamme. Autamme mielellämme luomaan tilaisuudestasi onnistuneen ja muistorikkaan.

          

TeaHouse of Wehmaisissa tapahtuu: