Varaa pöytäsi

Suosittelemme pöytävarausta

Voit varata meille pöydän varausjärjestelmä Quandoon kautta. Huomiothan, että pystymme palvelemaan sinua parhaiten, mikäli saamme ilmoituksen erityisruokavalioista ja allergioista etukäteen. Ilmoitathan meille siis erityisruokavaliot ja allergiat varauksen yhteydessä. Nämä ja muut lisätiedot saat kirjattua varausnäkymän "Viimeistele varaus" -sivun "Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja"-kohdasta.

Kesän aukioloajat 1.6.2021-31.8.2021:

  • Maanantai - Perjantai klo 11:00 - 18:00
  • Lauantai - Sunnuntai klo 11:00 - 17:00
  • Juhannuksena 25.-27.6.2021 palvelemme poikkeuksellisesti klo 11:00 - 17:00

Huomioithan Valtatie 5:n remontin vaikutukset matka-aikaan ja Vehmaan liikennejärjestelyihin

Mikäli saavut meille Mikkelin suunnasta, huomioithan Valtatie 5:n remontin, joka voi hidastaa matkan kulkua. Lisäksi Valtatie 5:n remontti aiheuttaa kesällä muutoksia Vehmaan eritasoliittymän alueen liikennejärjestelyihin, jotka vaikuttavat meille saapumiseen Mikkelin, Kuopion ja Savonlinnan suunnista. Lisätietoja tietyöstä ja sen vaikutuksista liikennejärjestelyihin löydät: täältä

Afternoon Tea -kattaukset saatavilla ennakkovarauksesta

Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla ennakkovarauksesta, joten varaathan kattauksen viimeistään edellisenä päivänä pöytävarauksen teon yhteydessä. Afternoon Tea -kattaukset ovat saatavilla myös gluteenittomana, maidottomana ja muilla erityisruokavalioilla ennakkovarauksesta - 2€ lisähintaan. Afternoon Tea -kattauksen ennakkotilauksen saat kirjattua varausnäkymän "Viimeistele varaus" -sivun "Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja"-kohdasta.


Varauksen peruminen

Pyydämme, että esteen sattuessa, pöytävaraus perutaan mahdollisimman pian. Pidämme pöydän varattuna 15 min varaamastanne ajasta, jonka jälkeen pöytävaraus raukeaa mikäli ette ole tulleet paikalle tai ilmoittaneet viivästyksestä.


Varauskyselyt

Suuremmat seurueet sekä kokous- ja juhlatiloistamme kiinnostuneet, voivat jättää meille myös ”kyselyn” Quandoon kautta.


Tulevat tapahtumat

12.6. Kesäkuun SkonssiBuffet Ylisen Salissa
Järjestämme kesäkuun SkonssiBuffetiin 12.6. klo 11-17 Ylisen Salissa. Varaa pöytäsi SkonssiBuffettiin sähköpostitse: tee@teahouse.fi 
Huomioithan, että teehuone-bistoromme palvelee tänä päivänä normaalisti, joten jos haluat SkonssiBuffetin sijaan tulla herkuttelemaan teehuone-bistroon, voit varata teehuone-bistron puolelle pöydän normaalisti pöytävarausjärjestelmämme kautta.

Tutustu muihin tuleviin tapahtumiin täällä

TeaHouse of Wehmaisissa tapahtuu: