Varaa pöytäsi

Suosittelemme pöytävarausta

Maksimissaan 6 hengen seurueet voivat varata meille pöydän käytössämme olevan Quandoo-varausjärjestelmän kautta ja yli kuuden hengen seurueet voivat jättää varauskyselyn sen kautta.

Pöytävarauksen kesto on lähtökohtaisesti 1,5 tuntia ja pidämme pöydän varattuna 15 minuuttia varaamastanne ajasta, jonka jälkeen pöytävaraus raukeaa mikäli ette ole tulleet paikalle tai ilmoittaneet viivästyksestä. Muistathan perua varauksesi mikäli ette pääsekään saapumaan paikalle.

Muista varata Afternoon Tea -kattauksesi pöytävarauksesi yhteydessä - viimeistään edellisenä päivänä!

Ylelliset Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla ainoastaan ennakkovarauksesta. Teekattauksemme ovat ennakkovarauksesta saatavilla myös gluteenittomana, maidottomana sekä muilla erityisruokavalioilla 2€ lisähintaan. 

Varaathan siis Afternoon Tea -kattaukset viimeistään edellisenä päivänä pöytävarauksen teon yhteydessä. Ennakkovarauksen voit tehdä kirjoittamalla tilauksesi varausnäkymän "Lähetä viesti ravintolalle" -kohtaan.

Varaa pöytäsi alla olevan näkymän kautta

Huomioithan myös sen, että pystymme palvelemaan sinua parhaiten, mikäli kerrot meille pöytävarauksen yhteydessä seurueenne mahdollisista erityisruokavalioista ja allergioista.

Koirakaverit ovat tervetulleita säävarauksella palvelevaan puutarhaamme.

TeaHouse of Wehmaisissa tapahtuu: