Varaa pöytäsi

Suosittelemme pöytävarausta

Maksimissaan 6 hengen seurueet voivat varata meille pöydän käytössämme olevan Quandoo-varausjärjestelmän kautta ja yli kuuden hengen seurueet voivat jättää meille varauskyselyn sen kautta.

Pöytävarauksen kesto on lähtökohtaisesti 2 tuntia ja pidämme pöydän varattuna 15 minuuttia varaamastanne ajasta, jonka jälkeen pöytävaraus raukeaa mikäli ette ole tulleet paikalle tai ilmoittaneet viivästyksestä. Muistathan perua varauksesi mikäli ette pääsekään saapumaan paikalle.

Muista varata Afternoon Tea -kattauksesi pöytävarauksesi yhteydessä - viimeistään edellisenä päivänä!

Menumme kaikki suolaiset ja makeat à la carte -annokset ovat tilattavissa paikan päällä, mutta perinteiset Afternoon Tea -kattauksemme ovat saatavilla ainoastaan ennakkovarauksesta. Teekattauksemme ovat ennakkovarauksesta saatavilla myös gluteenittomana, maidottomana sekä muilla erityisruokavalioilla 2€ lisähintaan. 

Varaathan siis Afternoon Tea -kattaukset viimeistään edellisenä päivänä pöytävarauksen teon yhteydessä. Ennakkovarauksen voit tehdä kirjoittamalla tilauksesi varausnäkymän "Viimeiste varaus" -kohdasta löytyvään "Klikkaamalla tästä voit lisätä lisätietoja" -kohtaan.

Varaa pöytäsi alla olevan näkymän kautta

Huomiothan, että pystymme palvelemaan sinua parhaiten, mikäli kerrot meille pöytävarauksen yhteydessä seurueenne mahdollisista erityisruokavalioista ja allergioista.

TeaHouse of Wehmaisissa tapahtuu: