Vastuullisuus näkyy ja maistuu toiminnassamme

Rakkaudella tehtyä ruokaa lähi- ja luomuraaka-aineista

Valmistamme lähes kaikki tarjottavat tuotteemme omassa keittiössämme Juvalla. Toimimme luomumaitotilalla ja teemme paljon yhteistyötä myös muiden lähialueen tuottajien kanssa. Merkittävä osa raaka-aineistamme tulee Juvan, Rantasalmen, Mikkelin, Puumalan ja Joroisten alueelta ja hyödynnämme useita DO Saimaa -tuotteita.

Suosimme luomua ja olemme Portaat luomuun –järjestelmässä olemme ylimmällä portaalla, jonka lisäksi meidät on luokiteltu 3 tähden luomuravintolaksi. Pyrimme minimoimaan toiminnassamme ruokahävikin ja muokkaamme menuamme sesongin mukaan, jotta saisimme mahdollisimman suuren osan tarvittavista raaka-aineista lähialueelta.


Luomuherkkuja ja ekologisia sekä vastuullisesti tuotettuja sisustustuotteita

Kivijalkamyymälämme ja verkkokauppamme tuotteiden valinnassa yksi tärkeimmistä kriteereistä on ympäristöystävällisyys, jonka vuoksi useimmat tuotteemme ovat valmistettu esimerkiksi maatuvista tai kierrätetyistä materiaaleista tai luomuraaka-aineista. Pyrimme myös koko ajan valikoimamme kotimaisuusastetta. Kaikki omat delituotteemme valmistamme itse Juvalla luomu ja lähiraaka-aineita hyödyntäen.