Vastuullisuus näkyy ja maistuu toiminnassamme

Rakkaudella tehtyä ruokaa lähi- ja luomuraaka-aineista

Käytämme keittiössämme mahdollisimman paljon luomua ja Saimaan upeita raaka-aineita. Täästä syystä menultamme löytyykin usein alueen
luomutilojen lihaa, vihanneksia ja juureksia, lähijärvien saaliita sekä lähipuutarhojen ja -metsien yrttejä, sieniä sekä marjoja. Merkittävä osa raaka-aineistamme tulee Juvan, Rantasalmen, Mikkelin, Puumalan ja Joroisten alueelta ja hyödynnämme useita DO Saimaa -tuotteita. Suosimme luomua ja olemme Portaat luomuun –järjestelmässä ylimmällä portaalla ja meidät on luokiteltu 3 tähden luomuravintolaksi.

Minimoimme toiminnassamme ruokahävikkiä ja muokkaamme menuamme sesongin mukaan, jotta saisimme mahdollisimman suuren osan tarvittavista raaka-aineista lähialueelta. Haluamme omalta osaltamme myös rohkaista ihmisiä syömään enemmän kasvisruokaa, jonka vuoksi menultamme löytyy aina myös kasvisruokavaihtoehtoja.


Luomuherkkuja ja vastuullisesti tuotettuja lahjatavaroita

Kivijalkamyymälämme ja verkkokauppamme tuotteiden valinnassa yksi tärkeimmistä kriteereistä on ympäristöystävällisyys, jonka vuoksi useimmat tuotteemme ovat valmistettu esimerkiksi maatuvista tai kierrätetyistä materiaaleista tai luomuraaka-aineista.

Haluamme kasvattaa tuotevalikoimamme kotimaisuusastetta ja myymälästämme löydätkin jo nyt useita tuotteita Suomesta ja Saimaan alueelta. Kaikki omat delituotteemme valmistamme itse Juvalla luomu ja lähiraaka-aineita hyödyntäen.


Elämyksiä meille kaikille

Haluamme olla luomassa elämyksellisiä hetkiä kaikille asiakkaillemme, jonka vuoksi kiinnitämmme toiminnassamme ja tiloissamme huomiota esteettömyyteen. Tällä hetkellä ravintolasalimme sekä suurin osa myymälätiloistamme palvelevat hyvin myös mm. liikuntarajoitteisia ja meiltä löytyy alakerrastamme inva-wc. Kokous- ja juhlatilamme Ylisen Sali sijaitsee rakennuksemme yläkerrassa, mutta tilaan pääsee myös ulkokautta avustettuna luiskaa pitkin.

Ravintolamme tarjonnassa haluamme huomioida asiakkaidemme mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat mahdollisimman hyvin.


Tukemassa paikallistaloutta ja vaalimassa kulttuuriperintöä

Haluamme omalta osaltamme tukea paikallistaloutta ja pitää huolen siitä, että alueemme pysyy elinvoimaisena myös tulevaisuuudessa. Suurin osa vakiohenkilöstämme asuu ja elää Juvalla, jonka lisäksi tarjoamme joka kesä laajasti kesätyömahdollisuuksia lähialueen nuorille. Haluamme tarjota henkilöstöllemme kokoaikaisia työsuhteita, joka on yksi syy siihen miksi palvelemme asiakkaitamme läpi vuoden. Teemme runsaasti yhteistyötä myös alueen muiden yritysten kanssa ja suosimme yritystoiminnassamme paikallisia palveluntarjoajia.

Haluamme kasvattaa asiakkaidemme tietoisuutta Saimaan alueen hienoista nähtävyyksistä, luontokohteista ja palveluntarjoajista, jonka vuoksi suosittelemme vierailijoillemme lähialueiden elämyksiä. Toimimme itse Wehmaan Kartanon vanhassa pihapiirissä ja olemme osaltamme jakamassa sekä jatkamassa tämän historiallisen kohteen tarinaa.


Ympäristöä kunnioittaen

Haluamme yrityksenä ja yksilöinä toimia ympäristöystävällisesti ja huolehtia omalta osaltamme siitä, että kaunis planeettamme voisi nyt ja tulevaisuudessa hyvin.

Tästä syystä olemme yrityksenä sitoutuneita minimoimaan ympäristölle aiheutuvia haitallisia vaikutuksia, muun muassa suosimalla lähi- ja luomuraaka-aineita, minimoimalla hävikkiä sekä kierrättämällä, suosimalla ympäristöystävällisiä pakkauksia ja tuotteita sekä seuraamalla

Julkisilla kulkuneuvoilla Juvalle pääsee linja-autolla. Junalla matkustettaessa lähimmät asemat löytyvät Varkaudesta, Pieksämäeltä ja Mikkelistä. Tutustu julkisiin kulkuyhteyksiin täällä.