Tapahtumat

Saimaa Gastronomy Teemaviikonloppu

30.09.2022, TeaHouse

Tervetuloa nauttimaan peltojen ja metsien sadosta Wehmaan idylisiin maalaismaisemiin

Tarjoilemme koko Saimaa Gastronomy -viikonlopun ajan 30.9.-2.10. teehuone-bistrossamme keittiömestarimme herkullista Sadonkorjuu Menua.

Erikoismenun lisäksi myymälässämme tarjolla valikoima sadonkorjuun mauilla maustettuja leivonnaisia kotiin viemisiksi.

Palvelemme perjantaina klo 12-18, lauantaina klo 12-17 ja sunnuntaina klo 12-16. Muista varata pöytäsi täältä.

TeaHousen Sadonkorjuu Menu 

"Juures Teemocktail"

"Punajuuri" - Kokonaisena paahdettua punajuurta, lakritsilla maustettua luomubalsamicoa ja palsternakkakreemiä

"Kesäkurpitsa" - Kokonaisena paahdettua kurpitsaa, kurpitsa-perunapyrettä, muhennettua inkiväärikaalia, hummusta sekä seesamimaitoa.

"Mustikka ja mallas" - Mustikalla maustettua saaristolaisleipävanukasta, ruiskeksiä ja TeaHousen kardemummajäätelöä

Menun hinta on 50,00€ / henkilö ja se on saatavissa myös tee- ja viiniparitusten kera.

Sadonkorjuun herkuja kaikissa Saimaa Gastronomy -kohteissa

Saimaa Gastronomy -verkoston yhteisissä teemaviikonlopuissa kaikissa ystäväyrityksissä on tarjolla omanlaista teemaohjelmaa, herkullisia kattauksia sekä mukavaa ostettavaa itselle ja lahjaksi. Tutustu muiden kohteiden ohjelmaan täällä.

Saimaa Gastronomy - Suomen parhaat löytyvät Saimaalta!

Saimaa Gastronomy -yrityksiä TeaHouse of Wehmaisia, Hotelli Punkaharjua, Sahanlahti Resortia sekä Tertin Kartanoa yhdistää rakkaus Saimaata ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan. Kaikissa kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan. Lisätietoja Saimaa Gastronomy -verkostosta löydät täältä.