Töihin meille

Sinun kädenjälkesi osaksi
TeaHouse of Wehmaisin tarinaa?

TeaHouse of Wehmais on teehuone-bistro, tee- ja herkkumyymälä sekä teeverkkokauppa, joka on innostanut asiakkaita teen makujen maailmaan jo 11 vuoden ajan. 
Konseptimme kehittyy jatkuvasti ja henkilöstömme on merkittävässä roolissa tuottamassa asiakkaan aistimaa elämyksellistä palvelukokemusta.

Tervetuloa mukaan tiiviiseen ja iloiseen joukkoon kehittämään ainutlaatuista konseptiamme!

 


Tällä hetkellä etsimme tiimiimme...

  

Kokkeja

Haemme kesäksi 2022 TeaHousen tiimiin kokkeja, joilla on kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä sekä monipuolisesti kylmien ja lämpimien á la carte ruokien valmistuksesta ja visualisoinnista. Kokemus leipomisen parista nähdään plussana. Tärkeää hakijalle on yhteisöllinen asenne, nöyryys ja intohimo työlle sekä jatkuva halu oppia uutta ja kehittyä tehtävässään.

Teehuoneen ideologiaan kuuluvat oman tuotannon ja paikallisten lähituottajien laadukkaimmat raaka-aineet sekä luomutuotanto. Pääset loihtimaan asiakkaille upeita makuelämyksiä erilaisten tapahtumien teemoilla ja tuomaan rohkeasti esille myös omaa osaamistasi keittiömestari Jannen tiimissä.


Leipureita

Haemme kesäksi 2022 TeaHousen tiimiin leipureita, joilla on kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä ja vahvaa osaamista sekä suolaisten että makeiden konditoriatasoisten herkkujen leipomisesta. Tärkeää hakijalle on yhteisöllinen asenne, nöyryys ja intohimo työlle sekä jatkuva halu oppia uutta ja kehittyä tehtävässään.

Teehuoneen ideologiaan kuuluvat oman tuotannon ja paikallisten lähituottajien laadukkaimmat raaka-aineet sekä luomutuotanto. Pääset loihtimaan asiakkaille upeita makuelämyksiä erilaisten tapahtumien teemoilla ja tuomaan rohkeasti esille myös omaa osaamistasi keittiömestari Jannen tiimissä.


Hovimestareita

Haemme kesäksi 2022 TeaHousen tiimin kokeneita ravintolaalan ammattilaisia hovimestarin tehtäviin. Hovimestarin tehtävässä pääset näyttämään oman ravintolapuolen osaamisesi ja intohimosi uniikissa ympäristössä, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja vahva ammatillinen asiakaspalveluosaaminen.

Hovimestarin työtehtävät pitävät sisällään asiakaspalvelutehtäviä, salin ja keittiön välisen toiminnan ohjaamista ja tarjoilijoiden työn johtamista. Toivomme, että sinulla on vahvaa osaamista esimies- ja tarjoilutyöstä, itseluottamusta omaan osaamiseen sekä rohkeutta ottaa vastaan vastuuta ja uusia haasteita. Olet luonteeltasi luotettava ja pidät ideoinnista, etkä säikähdä kiirettä tai haastavia tilanteita. Arvostamme myös kiinnostusta erilaisiin juomasekoituksiin ja viineihin. Hygienia- ja anniskelupassi on tarjoilutehtävissä pakollinen, ja monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.


Tarjoilijoita

Haemme kesäksi 2022 TeaHousen tiimiin kokeneita ja palvelualttiita tarjoilijoita, jotka eivät säikähdä vauhdikkaita ja hektisiä työpäiviä. Toivomme sinulta erinomaista palveluasennetta, ripeyttä, omatoimisuutta sekä tiimityötaitoja. Tarjoilijan työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti tarjoilu-, myynti-, ja asiakaspalvelutehtäviä, jonka lisäksi tarjoilijoilla on vastuu tilojemme yleisestä siisteydestä ja toimivuudesta.

Arvostamme alan koulutusta, kokemusta ruoka- ja juomatarjoilun tehtävistä ja kassatyöskentelystä sekä kiinnostusta erilaisiin juomasekoituksiin ja viineihin. Hygienia- ja anniskelupassi on tarjoilutehtävissä pakollinen, ja monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Lähde mukaan luomaan elämyksiä!


Tiskareita ja blokkareita

Haemme kesäksi 2022 TeaHousen tiimiin reippaita, ripeitä ja omatoimisia tiskareita sekä blokkareita. Tiskarit ja plokkarit ovat vastuussa teehuone-bistromme astiahuollosta, jonka lisäksi heillä on vastuu tilojemme yleisestä siisteydestä ja toimivuudesta. Näiden tehtävien lisäksi heillä voi olla mahdollisia keittiön ja asiakaspalvelun avustavia tehtäviä.

Työ vaatii sinulta kykyä huolelliseen mutta ripeään työskentelyyn. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja toimit hyvin tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus keittiön tehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja reipas ote työntekoon.

Lähde mukaan tiimiimme!


Kiinnostuitko?

Töitä on tarjolla kesätyöntekijöille kesäkuusta elokuuhun, jona aikana olemme auki seitsemänä päivänä viikossa, maanantaista sunnuntaihin. Tarjottavat tuntimäärät riippuvat työntekijän iästä, mutta vaihtelevat keskimäärin 25,00-37,5 tunnin välillä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse: anna@teahouse.fi. Avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella sähköpostitse. Kerromme mielellämme myös TeaHousen ympärivuotisista työmahdollisuuksista.


Unelmien työpaikka Saimaa Gastronomy -yrityksessä?

TeaHouse of Wehmais kuuluu Saimaa Gastronomy -verkostoon yhdessä Tertin Kartanon, Sahanlahti Resortin ja Hotelli Punkaharjun kanssa.

Kaikkia meitä yhdistää rakkaus Saimaan ainutlaatuiseen luontoon ja aitoon, puhtaaseen lähiruokaan. Arvostamme paikallisia pientuottajien tuotteita ja luonnon antimia, haluamme tarjota asiakkaillemme parasta, mitä Saimaalla on. 

Tutustu tarkemmin verkostoon ja muiden Saimaa Gastronomy -kohteiden tarjoamiin uramahdollisuuksiin: www.visitsaimaa.fi/fi/saimaagastronomy