Töihin meille

Sinun kädenjälkesi osaksi
TeaHouse of Wehmaisin tarinaa?

TeaHouse of Wehmais on teehuone-bistro, tee- ja herkkumyymälä sekä teeverkkokauppa, joka on innostanut asiakkaita teen makujen maailmaan jo 11 vuoden ajan. 
Konseptimme kehittyy jatkuvasti ja henkilöstömme on merkittävässä roolissa tuottamassa asiakkaan aistimaa elämyksellistä palvelukokemusta.

Tervetuloa mukaan tiiviiseen ja iloiseen joukkoon kehittämään ainutlaatuista konseptiamme!

 


Tällä hetkellä etsimme tiimiimme...

  

Kokkeja

Haemme kesäksi 2022 TeaHousen tiimiin kokkeja, joilla on kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä sekä monipuolisesti kylmien ja lämpimien á la carte ruokien valmistuksesta ja visualisoinnista. Kokemus leipomisen parista nähdään plussana. Tärkeää hakijalle on yhteisöllinen asenne, nöyryys ja intohimo työlle sekä jatkuva halu oppia uutta ja kehittyä tehtävässään.

Teehuoneen ideologiaan kuuluvat oman tuotannon ja paikallisten lähituottajien laadukkaimmat raaka-aineet sekä luomutuotanto. Pääset loihtimaan asiakkaille upeita makuelämyksiä erilaisten tapahtumien teemoilla ja tuomaan rohkeasti esille myös omaa osaamistasi keittiömestari Jannen tiimissä.


Leipureita

Haemme kesäksi 2022 TeaHousen tiimiin leipureita, joilla on kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä ja vahvaa osaamista sekä suolaisten että makeiden konditoriatasoisten herkkujen leipomisesta. Tärkeää hakijalle on yhteisöllinen asenne, nöyryys ja intohimo työlle sekä jatkuva halu oppia uutta ja kehittyä tehtävässään.

Teehuoneen ideologiaan kuuluvat oman tuotannon ja paikallisten lähituottajien laadukkaimmat raaka-aineet sekä luomutuotanto. Pääset loihtimaan asiakkaille upeita makuelämyksiä erilaisten tapahtumien teemoilla ja tuomaan rohkeasti esille myös omaa osaamistasi keittiömestari Jannen tiimissä.


Tarjoilijoita

Haemme kesäksi 2022 TeaHousen tiimiin palvelualttiita tarjoilijoita. Arvostamme erinomaista palveluasennetta, ripeyttä, omatoimisuutta sekä tiimityötaitoja. Toivomme, että hakijalla on myös halua oppia uutta ja kehittyä tehtävässään.

Arvostamme koulutusta ja kokemusta ruoka- ja juomatarjoilun tehtävistä sekä kassatyöskentelystä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. Hygienia- ja anniskelupassi on tarjoilutehtävissä pakollinen.

Työtehtävät koostuvat tarjoilutehtävistä sekä yleisistä asiakaspalvelutehtävistä, jonka lisäksi jokainen tarjoilija vastaa omalta osaltaan ympäristön siisteydestä sekä viihtyvyydestä.


Kiinnostuitko?

Töitä on tarjolla kesätyöntekijöille kesäkuusta elokuuhun, jona aikana olemme auki seitsemänä päivänä viikossa, maanantaista sunnuntaihin. Tarjottavat tuntimäärät vaihtelevat keskimäärin 25,00-37,5 tunnin välillä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse: anna@teahouse.fi. Avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella sähköpostitse.


Unelmien työpaikka Saimaa Gastronomy -yrityksessä?

TeaHouse of Wehmais kuuluu Saimaa Gastronomy -verkostoon yhdessä Tertin Kartanon, Sahanlahti Resortin ja Hotelli Punkaharjun kanssa.

Kaikkia meitä yhdistää rakkaus Saimaan ainutlaatuiseen luontoon ja aitoon, puhtaaseen lähiruokaan. Arvostamme paikallisia pientuottajien tuotteita ja luonnon antimia, haluamme tarjota asiakkaillemme parasta, mitä Saimaalla on. 

Tutustu tarkemmin verkostoon ja muiden Saimaa Gastronomy -kohteiden tarjoamiin uramahdollisuuksiin: www.visitsaimaa.fi/fi/saimaagastronomy


Sinun kädenjälkesi osaksi
rakenteilla olevan PihlasResortin tarinaa?


Monipuolisia uramahdollisuuksia

TeaHouse of Wehmaisin yrittäjä Anna Grotenfelt-Paunonen ja moniyrittäjä Pekka Viljakainen ovat aloittaneet yhteistyön luodakseen Saimaalle uuden, huippulaadukkaan matkailukokonaisuuden. Yhteistyön myötä TeaHouse of Wehmais ja Viljakaisen ForestSuites -hanke yhdistyvät vuoden 2022 lopussa uudeksi yhtiöksi, joka tulee hallinnoimaan Joroisiin parhaillaan rakennettavaa lomakohdetta, samalla alueella jo toimivaa kirkko/kirkkokahvila/kartanopuutarha -kokonaisuutta sekä TeaHouse of Wehmaisia.

Rakenteilla oleva PihlasResort tulee pitämään sisällään kymmenen luksusmökkiä, laadukkaan ravintolan, tunnelmallisen sauna- ja klubirakennuksen sekä monipuolisia liikuntamahdollisuuksia tarjoavan urheiluhallin. Ainutlaatuisessa matkailukohteessa tulee yhdistymään korkealaatuinen palvelu, huippugastronomia, taidokas arkkitehtuuri, alueen upea luonto, paikallisuus sekä aidosti vastuulliset valinnat. Resort avaa ovensa asiakkaille talvella 2023 ja etsimmekin jo tällä hetkellä huippuosaajia PihlasResortin tiimiin. Mikäli olet kiinnostunut, lähetä cv:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi meille sähköpostitse: anna@teahouse.fi.