Töihin meille

Sinun kädenjälkesi osaksi
TeaHouse of Wehmaisin tarinaa?

TeaHouse of Wehmais on teehuone, tee- ja herkkumyymälä sekä teeverkkokauppa, joka on innostanut asiakkaita teen makujen maailmaan jo 12 vuoden ajan. 
Konseptimme kehittyy jatkuvasti ja henkilöstömme on merkittävässä roolissa tuottamassa asiakkaan aistimaa elämyksellistä palvelukokemusta.

Tervetuloa mukaan tiiviiseen ja iloiseen joukkoon kehittämään ainutlaatuista konseptiamme!

 


Tällä hetkellä etsimme tiimiimme...

  

Leipureita

Haemme kesäksi 2023 TeaHousen tiimiin leipureita, joilla on kokemusta ammattikeittiössä työskentelystä ja vahvaa osaamista sekä suolaisten että ​makeiden herkkujen leipomisesta. 

Voit olla taustaltasi leipuri, kondiittori tai suurtalouskokki, meillä tärkeintä on, että suhtaudut intohimoisesti työhösi, olet hyvä tiimipelaaja ja omaat halun oppia uutta
ja kehittää omaa osaamistasi.

Teehuoneen ideologiaan kuuluvat oman tuotannon ja paikallisten lähituottajien laadukkaimmat raaka-aineet sekä luomutuotanto. Näistä Saimaan upeista raaka-aineista, pääset työssäsi loihtimaan asiakkaille unohtumattomia makuelämyksiä ja tuomaan rohkeasti esille omaa osaamistasi luovassa ja kivassa tiimissä. 


Tarjoilijoita

Haemme kesäksi 2023 TeaHousen teehuoneen tiimiin palvelualttiita tarjoilijoita.

Toivomme, että omaat erinomaisen palveluasenteen, olet työssäsi omatoiminen, ripeä ja hyvä tiimipelaaja. Arvostamme alan koulutusta ja aiempaa kokemusta kahvila-, ruoka- ja juomatarjoilun tehtävistä sekä kassatyöskentelystä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia. Hygieniapassi on tarjoilutehtävissä pakollinen.

Työtehtävät koostuvat tarjoilutehtävistä sekä yleisistä asiakaspalvelutehtävistä, jonka lisäksi jokainen tarjoilija vastaa omalta osaltaan ympäristön siisteydestä sekä viihtyvyydestä.


Myymälämyyjää

Haemme kesäksi 2023 TeaHousen tee- ja herkkumyymälän tiimiin iloista, myyntihenkistä ja oma-aloitteista myymälämyyjään.

Myyntityön sekä asiakaspalvelun lisäksi työtehtäviisi kuuluu saapuvien tavarakuormien purkamista, tuotteiden houkuttelevaa esillelaittoa, verkkokauppatilauksien hoitamista, teen ja muiden omien tuotteidemme pakkaamista sekä myymälän siisteydestä huolehtimista.

Arvostamme aiempaa kokemusta asiakaspalvelu- ja myyntityöstä, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja halu oppia uutta. Toivomme, että olet hyvä tiimipelaaja ja hoidat työtehtäväsi omatoimisesti sekä huolella, etkä säikähdä kiirettä. Aito kiinnostus teen monipuolista maailmaa kohtaan nähdään plussana.


Kiinnostuitko?

Kaikkien positioiden kohdalla kyseessä on 2 - 3 kuukauden määräaikainen työsuhde kesä-elokuussa 2023, mutta mahdollisuus on myös jatkoon.

Kesällä TeaHouse of Wehmais palvelee maanantaista perjantaihin klo 12:00 - 18:00 ja launtaisin sekä sunnuntaisin klo 12:00 - 17:00 eli työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Tarjottavat tuntimäärät vaihtelevat keskimäärin 25,00 - 37,5 tunnin välillä. Noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan työehtosopimusta.

Huomioithan, että avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.
Mikäli olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse: 
tee@teahouse.fi

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella sähköpostitse.


Sinun kädenjälkesi osaksi PihlasResortin tarinaa?


Monipuolisia uramahdollisuuksia

PihlasResort on elämyksellinen ja ylellinen Joroisiin kesällä 2023 avautuva ekoresort, joka tarjoaa unohtumattoman hengähdyshetken keskellä kauneinta luontoa.

Laadukkaan majoituksen lisäksi rakenteilla oleva PihlasResortin toiminta pitää sisällään elämyksellisen ravintolan, tunnelmallisen rantasaunan ja -klubin, tennis- ja padelkentät, liikuntasalin, kuntosalin ja monipuolisen valikoiman elämys- ja aktiviteettipalveluita.

Nyt etsimme PihlasResortin tiimiin:

- Kokkeja
- Leipuri-kondiittoria
- Ravintolapäällikköä
- Baarimestaria
​- Tarjoilijoita
- Vastaanottovirkailijaa

Tutustu avoimiin paikkoihin osoitteessa: www.pihlasresort.com/meet