Töihin meille

Sinun kädenjälkesi osaksi TeaHouse of Wehmaisin tarinaa?

TeaHouse of Wehmais on teehuone-bistro, tee ja lifestyle -myymälä sekä teeverkkokauppa. Konseptimme kehittyy jatkuvasti ja henkilöstömme on merkittävässä roolissa tuottamassa asiakkaan aistimaa elämyksellistä palvelukokemusta.

Tällä hetkellä haemme tiimiimme tarjoilijoita, tiskareita ja blokkareita kesäksi 2021.

Tervetuloa mukaan tiiviiseen ja iloiseen joukkoon kehittämään ainutlaatuista konseptiamme!


Tarjoilijoita

Haemme kesäksi 2021 TeaHousen tiimiin kokeneita ja palvelualttiita tarjoilijoita, jotka eivät säikähdä vauhdikkaita ja hektisiä työpäiviä. Toivomme sinulta erinomaista palveluasennetta, ripeyttä, omatoimisuutta sekä tiimityötaitoja. Tarjoilijan työtehtävät pitävät sisällään monipuolisesti erilaisia tarjoilu-, myynti-, kassa- ja asiakaspalvelutehtäviä, jonka lisäksi tarjoilijoilla on vastuu tilojemme yleisestä siisteydestä ja toimivuudesta.

Arvostamme alan koulutusta ja kokemusta ruoka- ja juomatarjoilun tehtävistä sekä kiinnostusta erilaisiin juomasekoituksiin ja viineihin. Hygienia- ja anniskelupassi on tarjoilutehtävissä pakollinen, ja monipuolinen kielitaito katsotaan eduksi.

Lähde mukaan luomaan elämyksiä!


Tiskareita ja plokkareita

Haemme kesäksi 2021 TeaHousen tiimiin reippaita, ripeitä ja omatoimisia tiskareita sekä plokkareita. Tiskarit ja plokkarit ovat vastuussa teehuone-bistromme astiahuollosta, jonka lisäksi heillä on vastuu tilojemme yleisestä siisteydestä ja toimivuudesta. Näiden tehtävien lisäksi heillä voi olla mahdollisia keittiön ja asiakaspalvelun avustavia tehtäviä.

Työ vaatii sinulta kykyä huolelliseen mutta ripeään työskentelyyn. Toivomme, että olet asiakaspalveluhenkinen ja toimit hyvin tiimeissä, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus keittiön tehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä on hyvä asenne ja reipas ote työntekoon.

Lähde mukaan tiimiimme!


Kiinnostuitko?

Töitä on tarjolla kesätyöntekijöille kesäkuusta elokuuhun, jona aikana olemme auki seitsemänä päivänä viikossa, maanantaista sunnuntaihin. Tarjottavat tuntimäärät riippuvat työntekijän iästä, mutta vaihtelevat keskimäärin 25,00-37,5 tunnin välillä. Työvuoroja on sekä arkisin että viikonloppuisin. Noudatamme matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan työehtosopimusta.

Mikäli olet kiinnostunut, lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian sähköpostitse: anna@teahouse.fi
Avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä voit tiedustella sähköpostitse:
anna@teahouse.fi tai reetta@teahouse.fi