Tapahtumat

Toukokuun SkonssiBuffet

14.05.2022

Uunituoreita suolaisia ja makeita skonsseja sekä herkullisia lisukkeita - tietenkin teen kera

Toukokuun 14. päivä tarjoilemme jälleen herkullisen SkonssiBuffetin teehuone-bistromme tiloissa. Tarjolla uunituoreita suolaisia ja makeita skonsseja erilaisin herkullisin lisukkein. Herkkujen kanssa tarjoilemme teesommelierimme valitsemia teelaatuja. SkonssiBuffet on tarjolla koko päivän ajan klo 12:00-17:00.

Toukokuun SkonssiBuffetin Menu

SUOLAISET:

 - Nokkoskonsseja (L), lämminsavustettua kirjolohta (M,G), kananmuna-sitruunakastiketta (L,G) ja parsaa (M,G)
 - Tomaattiskonsseja (L), basilikalla marinoitua mozzarellaa (L,G) ja balsamicosiirappia (M,G)
 - Vihersalaattia (M,G), limellä maustettuja luomujogurttikurkkuja (L,G), paahdettuja siemeniä (M,G), yrttikrutonkeja (M) ja TeaHousen sinappikastiketta (M,G)
 - Wallenberg Putkisalon karitsasta (M,G), mintulla maustettua paahdettua kesäkurpitsaa (M,G) ja punaviinikastiketta (M,G)

MAKEAT:

 - Berliinin skonsseja (L) ja haudutettua raparperia (M,G)
 - Vaniljaskonsseja (L), lemon curdia (L) ja luomukermavaahtoa (L,G)

Hinta

Buffetin hinta on 28,00€ / henkilö. 4-12 -vuotiaat lapset herkuttelevat puoleen hintaan ja alle 4-vuotiaat veloituksetta

Pöytävaraukset

SkonssiBuffettimme ovat todella suosittuja, joten suosittelemme pöytävarausta. Varaa pöytäsi Toukokuun SkonssiBuffettiin pöytävarausjärjestelmämme kautta: www.teahouse.fi/poytavaraukset. Huomioithan, että 14.5. teehuone-bistrossamme on tarjolla SkonssiBuffetin lisäksi ainoastaan Cream Tea ja Cream Tea Special -kattaukset sekä ennakkovarauksesta Afternoon Tea -kattaus.