Tapahtumat

Teemaviikonloppu - Saimaa Gastronomy & Villiyrtit

19.05.2023

Lähde makumatkalle Saimaa Gastronomy ystäväyrityksiin ja maista kevään villiyrtit lautasellasi.

Saimaa Gastronomy -teemaviikonloppuna tarjoilemme teehuoneella normaalin menumme lisäksi elämyksellistä neljän ruokalajin kevyttä Saimaa Gastronomy Menua, jonka kera on mahdollista tilata teesommelierin suositusteet.

Saimaa Gastronomy Menu
Hinta: 32€/henkilö - teeparituksella 48€/henkilö

- "Kuusenkerkkä" - Kuhaceviche, kuusenkerkkää, parsaa ja saaristolaisleipää (L)
- "Nokkonen voul au vent" - Lehtitaikinalehikäinen ja nokkosmuhennosta (L)
- "Karhunlaukka" - Ramen, jossa mureaa mallaspossua, vihanneksia ja karhunlaukalla maustettua dashia (M,G)
- "Koivu" - Koivunnuppusherbettiä, hunajakakkua ja kukkasiirappia (L,G)

Saimaa Gastronomy Teemaviikonloput?
Yhteisinä teemaviikonloppuina löydät jokaisesta Saimaa Gastronomy -kohteesta omanlaista teemaohjelmaa, herkullisia kattauksia ja mukavaa ostettavaa itselle ja lahjaksi. Tutustu myös Hotelli Punkaharjun, Sahanlahti Resortin sekä Tertin Kartanon tarjontaan ja lähde makumatkalle!