Elämyksiä teen ja hyvän ruuan parissa

TEE elämyksiä Wehmaisissa, omissa tiloissanne tai kotona

Haluaisitko maistella eri teelaatuja ammattilaisen opastuksella, sekoittaa oman teesekoituksesi tai viettää hauskan hetken teecocktailkoulussa? Entäpä oppia mikä tee sopii mihinkin ruokaan? Teesommelierimme Anna Grotenfelt-Paunosen johdolla järjestämme monipuolisia tee-elämyksiä sekä omissa tiloissamme Juvalla että muualla Suomessa – ja jopa virtuaalisesti.

Meiltä löydät kiinnostavaa ja hauskaa tekemistä esimerkiksi polttareihin, synttäreille, tykypäiville ja illanistujaisiin. Tutustu alla oleviin esimerkkeihin ja ota yhteyttä!

Etänä ZOOM-sovelluksen välityksellä järjestettävät teemaistelut löydät verkkokaupastamme: www.delianddeco.fi

 

Esimerkkejä elämyspalveluistamme

TEEtoisku - sukellus teen maailmaan

Tee on maailman toiseksi juoduin juoma veden jälkeen. Miten teetä käytetään eri puolilla maailmaa, mitä terveysvaikutuksia sillä on ja minkälainen kasvi tee oikeastaan on? Teehen liittyy paljon myyttejä ja tarinoita, uskomuksia ja historiaa.

Teesommelierimme Anna Grotenfelt-Paunonen on yksi Suomen kolmesta teesommelieristä ja tee on hänen intohimonsa. TEEtoiskun aikana Anna avaa teen maailmaa ja kertoo teestä, teen tuotannosta, teelaatujen eroista, teekulttuureista ja teen yhdistämisestä ruokaan. Luento on mielenkiintoinen katsaus siihen mitä tee on ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää.


Kuuden teen maistelu

Maistelun aikana Anna johdattaa osallistujat teen maailmaan ja kertoo mm eri teelaatujen tuotannosta, eroista, terveysvaikutuksista ja yhdistämisestä ruokaan. Maistelun aikana osallistujille tarjoillaan pieniä suupaloja, joiden tarkoituksena on korostaa jokaisen teelaadun makua ja vahvistaa maistelukokemusta.

Maistelun kesto on noin 1,5 tuntia ja se sopii niin teen maailmaan vasta tutustuvalle kuin teekonkarille, niin vannoutuneelle teen juojalle kuin ainoastaan kahvista nauttivalle ja se on hyvä peruskatsaus teen laajaan maailmaan.


Elämyksellinen TEEillallinen

Tervetuloa omalla porukalla nautiskelemaan elämyksellisestä teeillallisesta TeaHouse of Wehmaisin tunnelmallisiin tiloihin. Illan aikana seurueenne pääsee nauttimaan keittiömestarimme ja teesommelierimme; Anna Grotenfelt-Paunosen yhdessä suunnittelemasta viiden ruokalajin yllätysmenusta – teen kera. Herkullinen yllätysmenu on valmistettu sesongin laadukkaista raaka-aineista ja teesommelierimme on valinnut sen jokaiselle ruokalajille sopivan teen. Ennen jokaisen ruokalajin ja teen tarjoilua kerromme kyseisen annoksen ja teen yhdistämisestä.Yhteisten maisteluiden välissä pöytäseurue nauttii itsenäisesti keittiömme herkullisista annoksista teen kera. Ilta tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen teen ja ruoan parissa kaikille hyvästä ruoasta ja uusista kokemuksista kiinnostuneille. Yksityisryhmille järjestettävän teeillallisen minimiosallistujamäärä on neljä henkeä ja Illallisia toteutetaan ennakkovarauksesta TeaHouse of Wehmaisin aukioloaikojen sisällä.


TEEcocktailkoulu

Vietä hauska hetki teecocktailien parissa! 

Opi lisää teecocktaileista TeaHouse of Wehmaisin viehättävässä ympäristössä esimerkiksi ystävien tai työkavereiden kanssa. Hauskan cocktailkoulun aikana kuulet lisää teen hyödyntämisestä cocktaileissa ja mocktaileissa ja pääset testaamaan kolmen TeaHousen uuden teecocktailin sekoittamista sekä tietenkin maistelemaan niitä! Cocktailkoulun lopuksi jokainen osallistuja pääsee myös itse kokeilemaan oman teecocktailin suunnittelemista.

Teemaistelun kesto on tunti ja minimiosallistujamäärä on kuusi henkeä.


Tee & Suklaa -maistelu

Laadukasta teetä ja ihastuttavia käsintehtyjä konvehteja ja tryffeleitä, mikä voisikaan olla parempaa? Tee & Suklaa -maistelun aikana teesommelierimme Anna kertoo mielenkiintoisella tavalla teestä, sen käytöstä, tuotannosta ja historiasta ja ensisijaisesti teen yhdistämisestä ruokaan ja varsinkin suklaaseen.

Maistelun aikana osallistuja pääsee testaamaan kolmea eri suklaata kolmen eri teen kera. Maistelussa tarjottavat suklaat ovat TeaHouse of Wehmaisin pääkondiittorin käsintehtyjä konvehteja ja tryffeleitä. Tee & Suklaa -maisteluista järjestetään säännöllisesti sekä teehuone-bistrossamme että etänä, jonka lisäksi se on erinomainen aktiviteetti erilaisille yksityisryhmille.


Tee & Juusto -maistelu

Kotimaisia juustoja ja laadukkaita teelaatuja. Tee & Juusto -maistelun aikana teesommelierimme Anna kertoo mielenkiintoisella tavalla teestä, sen käytöstä ruokajuomana ja varsinkin teen yhdistämisestä erilaisiin juustoihin. 

Maistelun aikana osallistuja pääsee tutustumaan teen ja juuston makuyhdistelmään kolmea eri teelaatua ja kolmea eri juustoa maistelemalla.  Maistelu kestää noin tunnin. Tee & Juusto -maisteluista järjestetään säännöllisesti sekä teehuone-bistrossamme että etänä, jonka lisäksi se on erinomainen aktiviteetti erilaisille yksityisryhmille.

Tilaa TeaHouse of Wehmais-uutiskirje

Uutiskirje sisältää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista sekä erilaisia vinkkejä teen ja ruuan maailmasta.

TeaHouse of Wehmais somessa