Yhdistimme uudella tavalla tuotteet ja opastusvideot

Virtuaalielämyksellä kivaa tekemistä itselle ja koko perheelle

Deli&Deco-verkkokaupastamme voit tilata tuotepaketin, johon sisältyy myös mielenkiintoinen ja hauska video-opastus tuotteiden käytöstä. Miltä tuntuisi teemaisteluhetki teesommelierin johdolla, skonssien leivonta TeaHouse of Wehmaisin keittiömestarin kanssa tai iloinen juusto&teemaisteluhetki TeaHouse of Wehmaisin Annan ja Reetan kanssa? Keväällä järjestetään myös kolme eri teemaistelua eri teemoin netin välityksellä.

Virtuaaliteemaistelu teesommelierin johdolla

Maistele neljää eri maustamatonta teelaatua kotisohvallasi teesommelier Anna Grotenfelt-Paunosen johdolla. Maistelu kestää noin tunnin verran ja sen aikana Anna kertoo eri teelaaduista, niiden tuotannosta ja kuinka kutakin teetä haudutetaan. Anna opastaa kuinka teetä haistellaan ja maistellaan sekä auttaa Sinua löytämään teestä erilaisia makuja. Lisäksi Anna antaa vinkkejä siitä missä tilanteissa ja minkä ruoan kanssa eri teelaatuja kannattaa juoda.

Tämä paketti sopii kaikille teen ystäville, sekä ihmisille jotka ovat kiinnostuneet tietämään teestä lisää. Videolla on paljon ohjeita teen hauduttamiseen ja Anna opastaa vaiheesta toiseen, joten osallistuminen on erittäin helppoa. Paketin mukana tulevat teelaadut riittävät muihinkin teehetkiin ja voit siten nauttia niistä myös teemaistelun jälkeen. Lisäksi paketin mukana saat haudutusohjeet sekä listauksen siitä mitä tarvikkeita tarvitset maistelua varten.

Paketti sopii hyvin yhdelle tai kahdelle maistelijalle ja se on oiva lahja kenelle tahansa, joka nauttii hyvästä teestä ja uusista kokemuksista.

Maistelu ja teet 39€

 • 4 eri teelaatua teemaistelua varten
  (valkoinen, vihreä, oolong ja musta)
 • Video-opastus teemaisteluun


Maistelu teellä ja tarvikkeilla 64€

 • 4 eri teelaatua teemaistelua varten
  (valkoinen, vihreä, oolong ja musta)
 • Video-opastus teemaisteluun
 • 0,5l siivilällinen teekannu, valittavana 4 eri väristä
 • Teemittalusikka
 • Maistelumuki

Koko perhe leipoo keittiömestarin johdolla

Leivo koko perheen voimalla TeaHousen suosittuja herkkuja omassa kotikeittiössäsi. Paketissa saat valmiina sconesien ja leivän jauhoseokset ja reseptivihkon avulla voit suunnitella makuvariaatioita sekä leivottavien kanssa syötäviä lisukkeita. TeaHousen keittiömestarin ja TeaHousen yrittäjän 6- ja 8-vuotiaiden poikien opastuksella kaikenikäisten on helppo osallistua leivontaan kotikeittiössä. Videolla Anni, Adam ja Kristian käyvät jokaisen vaiheen läpi rauhallisessa tahdissa. Ennen leivonnan aloittamista kannattaa tutustua reseptivihkoon ja hankkia tarvittavat raaka-aineet, jotka eivät ole sisälletettynä Koko perhe leipoo -pakettiin. Leivontatuokio on matalan kynnyksen leivontaa ja hieman vanhempien lasten on videon opastuksella helppo leipoa jopa itsenäisesti. Paketti soveltuu hyvin myös lahjaksi leivonnasta kiinnostuneille.

Herkullisia leivontahetkiä!

Scones-leivontapaketit 28 €
Gluteeniton Scones-leivontapaketti 32 €

 • 1 pussi Scones valmistaikinaa vanilja (8 kpl sconesit)
 • 1 pussi Scones valmistaikinaa suolainen (8 kpl sconesit)
 • 1 paketti Saaristolaisleipä valmistaikinaa
 • Reseptivihko, jossa on sconesien, leivän sekä leivottavien kanssa syötävien lisukkeiden reseptit
 • Linkki opastusvideoon

Teemaistelu netin välityksellä

Teemaistelu netin välityksellä TeaHouse of Wehmais.

Järjestämme kevään aikana kolme eri teemaistelua teesommelier Anna Grotenfelt-Paunosen opastuksella.

29.4. Teen ihmeellinen maailma klo 18.00 - 18.40

22.5. Herkutellaan teeaterialla klo 18.00 - 18.40

11.6. Kesän teecocktailit klo 18.00 - 18.40

Voit osallistua kaikkiin kolmeen taikka vain kahteen tai yhteen maisteluun – maistelut on suunniteltu niin että ne sopivat yhteen tai erikseen. 

Lue lisää ja tilaa verkkokaupastamme!

Tilaa tuotteet Deli&Deco-verkkokaupasta ja tehdään yhdessä mielenkiintoinen makumatka.

Seuraa meitä somessa ja pysyt ajan tasalla, kun uusia tuotteita julkaistaan!

facebook logo. /wehmaisdelideco

instagram logo. /wehmaisdelideco