Navigation close button

Kokoukset ja juhlat

Kokoukset ja juhlat

Järjestämme ilolla tilauksesta elämäsi juhlia, tilaisuuksia ja kokouksia.

Tilaisuuden koosta riippuen voimme tarjota tunnelmalliset ja toimivat tilat tarjoiluineen sekä TeaHouse of Wehmaisin tiloissa (noin 60 henkeä), Ylisen Salissa (noin 80 henkeä) että vaikka molempia tiloja hyödyntäen. Koko rakennuksessamme sekä puutarhassamme on anniskeluoikeudet.

Ota yhteyttä niin teemme tarpeeseesi sopivan tarjouksen ja voimme yhdessä aloittaa tilaisuuden suunnittelun.

 

Tilaisuudet Ylisen Salissa

Ylisen Saliin olemme kunnostaneet moneen muuntautuvan juhlatilan. Oli kyseessä sitten kokous, koulutus, pikkujoulut tai yksityistilaisuus, autamme mielellämme luomaan tilaisuudestasi onnistuneen ja muistorikkaan.

Pöytien asettelusta sekä tarjoilumuodosta riippuen Ylisen Saliin mahtuu 10 – 80 henkilöä. Vielä isompia yksityistilaisuuksia varten voimme ottaa käyttöön myös teehuoneemme viihtyisät tilat.

Kokouksia ja koulutuksia varten voimme asetella pöydät joko yhtenäiseksi pöydäksi, luokkamuotoon tai erillisiksi pieniksi pöydiksi.

Ylisillämme on valkokangas, videotykki, nettiyhteys, fläppitaulu sekä omaan käyttöön wc. Lisäksi Salissa on anniskeluoikeus, kuten muuallakin rakennuksessamme ja puutarhassamme.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää palveluistamme.

 

Aina on aihetta juhlaan!

Oli kyseessä sitten merkkipäivä, juhlapyhä, yksityistilaisuus, yritysjuhlat tai kokoontuminen ystäväporukalla, Wehmaisista löytyy sopiva tila tarpeisiin.

Halutessanne tilan voi koristella itse tai voimme tehdä sen puolestanne. Voitte valita tarjottavat valmiista vaihtoehdoista tai voimme suunnitella menun täysin toiveidenne pohjalta.

Mitä juhlisimme seuraavaksi?

 

Elämyksiä ja tekemistä

Haluatko tilaisuuteesi ohjelmaa? Järjestämme tilauksesta luentoja erilaisilla teemoilla ja teesommelierimme johdolla voitte tutustua teen maailmaan teemaistelun tai teetyöpajan avulla.

 

Instagram