Teehuone-Bistro, jossa tee ja ruoka
kohtaavat aivan uudella tavalla.

TeaHouse of Wehmais - mutkan tai matkan arvoinen elämys.

TeaHouse of Wehmais on teehuone-bistro, jossa tee ja ruoka kohtaavat aivan uudella tavalla. Menumme vaihtuu sesongin mukaan ja hyödynnämme keittiössämme mahdollisimman paljon luomua ja lähialueiden upeita raaka-aineita. Keittiömme kauniit ja herkulliset annokset yhdistyvät teen kanssa aivan uudenlaiseksi makukokemukseksi ja tarjoavat uusia elämyksiä asiakkailllemme.

Sesongin mukaan vaihtuvalta listaltamme löydät usean ruokalajin elämyksellisiä menuja, herkullisia à la carte -annoksia sekä ennakkovarauksesta ihastuttavia teekattauksia. Yrittäjämme Anna Grotenfelt-Paunonen on yksi Suomen harvoja teesommeliereja ja hän on henkilökohtaisesti valinnut sekä laajan teevalikoimamme, että ruokiemme kanssa tarjottavat teet. Teen lisäksi tarjoilemme teehuone-bistrossamme kotimaisten pienpanimoiden oluita ja siidereita sekä laadukkaita viinejä maailmalta.

Teehuone-bistromme sijaitsee Juvalla, vanhan Wehmaan herraskartanon pihapiirissä, tilan vanhassa hevostallissa. 1800-luvun puolivälissä rakennetun tallirakennuksen jykevät hirret, ranskalais-skandinaavinen sisustus sekä pihapiirin vanhanajan tuntu luovat ainutlaatuisen tunnelman TeaHousessa vierailevalle.

TeaHouse of Wehmaisissa tapahtuu:

Tilaa TeaHouse of Wehmais-uutiskirje

Uutiskirje sisältää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista sekä erilaisia vinkkejä teen ja ruuan maailmasta.

TeaHouse of Wehmais somessa