Tapahtumat

Teemaviikonloppu: D.O. Saimaa Menu

05.03.2021, TeaHouse

Viikonloppuna 5.-7. maaliskuuta tarjoilemme teehuone-bistrossamme herkullista D.O. Saimaa Menua.

Käytämme teehuone-bistrossamme jatkuvasti mahdollisimman paljon lähialueen upeita raaka-aineita ja viikonloppuna 5.-7.3. nostamme erityisesti D.O.Saimaa -alkuperäsertifikaatin omaavat raaka-aineet korokkeelle, kun tarjoilemme näistä paikallisista herkuista valmistettua neljän ruokalajin menua.

D.O. Saimaa Menu - 45,00€/ hlö

- Rapion myllyn ohrarieskaa, 68 asteen keltuainen ja luomuteellä maustettua voita (L)
- Kaartilan mallaspossua, inkiväärillä maustettua Pyyn porkkanaa, veriappelsiinia ja Järvikylän yrttipestoa (L,G)
- Valkoviinissä ja voissa haudutettua kuhaa Kerimäeltä, sitruunaperunaa ja fenkolia (L,G)
- Mantelisavariini ja Teittisen mustikkaa (L)

Mikä on D.O. Saimaa?

D.O. Saimaa on Suomen ensimmäinen alueellinen laatu- ja alkuperämerkki. Ruokatuotteissa D.O. Saimaa on merkki korkealaatuisista ja kansainvälisen tason gastronomiset vaatimukset täyttävistä tuotteista, jotka on tuotettu Saimaan alueella. Merkkiä kantavat tuotteet on valmistettu alueen puhdasta luontoa kunnioittaen ja ilmentäen ainutlaatuista alueellista ruokakulttuuria.

Pöytävaraukset

Suosittelemme pöytävarausta, jonka pääset tekemään osoitteessa: www.teahouse.fi