Tapahtumat

Tarinoidaan teestä Facebook Live

06.02.2022

Tarinoidaan teestä Facebook Live -tapahtuma 6.2.2022 klo 18:00

Valtakunnallisen Teen päivän kunniaksi järjestettävässa etätapahtumassa yrittäjämme ja teesommelierimme Anna Grotenfelt-Paunonen tarinoi teestä ja vastaa mahdollisuuksien mukaan kuulijoiden kysymyksiin sekä kommentteihin.

Lisätietoja tästä maksuttomasta tapahtumasta löydät: https://fb.me/e/13rsVS2dK

Yhteisen hetken aikana Anna tulee nauttimaan myös kolmea eri teelaatua ja kertomaan tarinoita näiden teelaatujen taustalta. Nyt pystyt halutessasi tilaamaan itsellesi myös nämä samat teet kotiin verkkokaupastamme: Teepaketti sisältää 50 grammaa kutakin hetkessä nautittavaa teelaatua ja pääset tutustumaan teepakettiin: Tarinoidaan teestä -teepaketti Facebook Live -tapahtumaan 6.2.2022 - TeaHouse of Wehmais Shop (teahouseshop.fi)

Mikä on Teen päivä?

Vuonna 2015 Teen Ystävät ry:n käynnistämän vuosittaisen Teen Päivän tarkoituksena on tehdä hyvää teetä ja teekulttuuria näkyväksi kaikkialla ja saattaa teenjuojat yhteen nauttimaan teetä: kodeissa, työpaikoilla, teekaupoissa ja -huoneissa, kahviloissa, ravintoloissa - kaikkialla! Vuonna 2022 vietetään kokonaista Teen päivän viikkoa (31.1.-6.2.2022) teemalla ”Teetä ja tarinoita”.