Tapahtumat

Saimaa Gastronomy viikonloppu – Rakkauden aikaa

11.02.2022, TeaHouse

All you need is love. Mutta neljän ruokalajin illallinen silloin tällöin on kiva lisä.

Saimaa Gastronomy -kohteet tarjoilevat pe-su 11.-13.2.2022 lähiraaka-aineista valmistettuja mieleenpainuvia makuja ja elämyksiä sinulle ja läheisellesi – rakkauden muodosta riippumatta.

Teemaviikonlopun ohjelma TeaHouse of Wehmaisissa

Saimaa Gastronomy Menu 11.-12.2.2022

Laatuaikaa ja herkuttelua ystävien ja rakkaiden kesken - mitä muuta tarvitaan? Teemaviikonlopun perjantaina ja lauantaina tarjoilemme tunnelmallisessa teehuone-bistrossamme elämyksellistä Saimaa Gastronomy Menua:

  • Kupliva teemocktail ja Canapeè
  • Puumalan lohta "mi quit", Teehollandaisea ja marinoitua mustajuurta
  • Kotimaista peuraa kahdella tavalla, tattisoufflè ja timjamikastiketta
  • Suloisia makeita teesommelierin teeparitusten kera
    • Appelsiini-suklaatryffelikakku
    • Laventelinen crème brulée
    • Teellä maustettua mansikkaa

Erikoismenun hinta on 60,00€ sisältäen teemocktailin ja jälkiruokien teeparitukset. Menu on saatavilla myös viinipaketilla.

Ystävänpäiväherkkuja ja -lahjaideoita 11.-13.2.2022

Koko teemaviikonlopun ajan tee- ja herkkumyymälässämme laaja valikoima suloisia ystävänpäivä-leivonnaisia, herkullisia käsintehtyjä makeisia sekä elämyksellisiä ystävänpäivälahjaideoita.

Saimaa Gastronomy?

Saimaa Gastronomy on neljän ruokamatkailuyrityksen; TeaHouse of Wehmaisin Hotelli Punkaharjun, Tertin Kartanon sekä Sahanlahti Resortin verkosto, joita kaikkia yhdistää rakkaus Saimaata ja sen ainutlaatuista luontoa kohtaan. Kaikissa kohteissa arvostetaan paikallisia puhtaita lähiraaka-aineita sekä pientuottajien tuotteita. Maittavat menut rakentuvat kausituotteiden ympärille ja pöytien antimet vaihtuvatkin vuodenaikojen mukaan. Yhteisissä teemaviikonlopuissa jokaisessa Saimaa Gastronomy -kohteessa omanlaista teemaohjelmaa, herkullisia kattauksia ja mukavaa ostettavaa itselle ja lahjaksi.

Tutustu muiden Saimaa Gastronomy -kohteiden teemaviikonlopun ohjelmaan täällä