Navigation close button

Poikkeusajan käytännöt

Haluamme, että asiakkaillamme ja henkilökunnallamme on turvallista vierailla teehuone-bistrossamme ja Wehmais Deli&Deco -myymälässämme myös tänä poikkeusaikana. Tässä toimintaohjeemme tiivistetysti.

Älä tule teehuoneellemme, jos sinulla on koronaoireita

Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

Teehuoneemme aukioloajat

Teehuoneemme palvelee:
Keskiviikkoa – Torstai klo 12-18
Perjantai klo 12-20
Lauantai klo 12-18
Sunnuntai 11-15

Vältetään tungosta

– Ravintolamme sisätiloissa asiakaspaikkamäärät on rajoitettu puoleen normaalista.

– Suosittelemme pöytävarauksen tekemistä pöytävarausjärjestelmämme kautta ruuhkien välttämiseksi.

– Huomioithan toiset ja pidät riittävän etäisyyden muihin kuin omaan seurueesi. Ethän mene myöskään istumaan toisten pöytään ilman lupaa.

– Saapuessasi meille, jääthän odottamaan pöytiinohjausta. Palvelemme sinua pöydässäsi vierailusi ajan; tilaukset, tarjoilu ja maksaminen.

– Huolehdimme omavalvonnalla siitä, että sallittu asiakasmäärä ei ylity, tiloissa on riittävän väljää eikä synny tungosta.

Muistetaan hygienia

– Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla, peitä suu kyynärtaipeella. Ravintolaan tullessasi desinfioi kädet. Löydät käsidesipisteet sisäänkäyntien luota.

– Huolehdimme tehostetusti tilojen ja kosketuspintojen hygieniasta.

– Teehuoneellamme on pöytiintarjoilu sekä sisä-, että ulkotiloissa, jonka lisäksi myös maksu tapahtuu pöydissä ja henkilökunta suosittelee asiakkaille ensisijaisesti kortti ja lähimaksua. Kaikissa pöydissä on tarjolla oma käsidesipullo käsien desinfioimiseen. Menu viedään asiakkaille heidän saapuessaan ja viedään pois heti tilauksen jälkeen. Pöydissä ei ole sokerikkoja tai maustesirottimia, vaan ne tuodaan pöytään vain pyydettäessä ja niitä puhdistetaan ja desinfioidaan tehostetusti. Pöydät katetaan erikseen kullekin pöytäkunnalle, eikä teehuoneella ole pääsääntöisesti käytössä pöytäliinoja ja servetit ovat paperisia. Tarjoiluhenkilökunta huolehtii hygieniasta, välttää turhaa kontaktia asiakkaaseen ja välttää puhumista lautasta ojennettaessa.

Maksutavat

– Jos mahdollista, käytä lähimaksua, mobiilimaksua tai muita kontaktittomia maksutapoja. Vältä käteisen käyttöä.

Noudata henkilökunnan ohjeita

– Kiinnitämme ravintolassamme erityistä huomioita ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas ravintolasta.

Teehuoneemme omavalvontasuunnitelma

– Pyynnöstä saat nähtäväksesi ravintolaan tartuntatautilain 58a §:n nojalla laaditun omavalvontasuunnitelman.

 

Instagram

Instagram has returned invalid data.