Kokoukset ja juhlat Wehmaassa

Tunnelmalliset ja näyttävät juhlat
- vaivattomat kokoukset ja koulutukset

Teehuone-bistromme ravintolasali toimii tunnelmallisena kokous- ja juhlatilana noin 60 hengelle, jonka lisäksi rakennuksen yläkerrasta löytyy moneen muuntautuva kokous- ja juhlatila Ylisen Sali. Pöytien asettelusta sekä tarjoilumuodosta riippuen Ylisen Saliin mahtuu 10 – 80 henkilöä, ja sieltä löytyy toimiva kokousvarustelu.

Oli kyseessä sitten kokous, koulutus, juhlat tai jokin muu yksityistilaisuus, autamme mielellämme luomaan tilaisuudestasi onnistuneen ja muistorikkaan.

Ota yhteyttä niin kerromme lisää palveluistamme.

Elämyksellinen juhlatila

Tyylikkäät ja vaivattomat juhlat Wehmaassa

Oli kyseessä sitten syntymäpäivät, polttarit, häät, ristiäiset tai kokoontuminen ystäväporukalla, Wehmaisista löytyy sopiva tila tarpeisiin. Tilaisuuden koosta riippuen voimme tarjota tunnelmalliset ja toimivat tilat tarjoiluineen sekä teehuone-bistromme ravintolasalissa (noin 60 henkeä) että Ylisen Salissa (noin 80 henkeä). Isompia tilaisuuksia varten voimme ottaa käyttöön molemmat tilamme sekä kesäaikaan viehättävän puutarhamme.

Juhlien tarjottavat voitte valita valmiista menuvaihtoehdoistamme, mutta keittiömestarimme suunnittelee juhlienne menun mielellään myös täysin toiveidenne pohjalta. Juomalistamme on laadukas ja koko rakennuksessamme sekä puutarhassamme on anniskeluoikeudet. 

Halutessanne elämyspalvelumme tarjoavat myös mielenkiintoista ja mukavaa tekemistä osaksi juhlianne. Valikoimistamme löydät elämyksellisiä aktiviteettaja mm. polttareille, synttäreille, tykypäiville ja illanistujaisiin. Tutustu valikoimaan täällä.

Mitä juhlisimme seuraavaksi? 

Elämyksellinen kokoustila

Onnistuneet kokous- ja koulutuspäivät Wehmaassa

Viihtyisä Ylisen Salimme tarjoaa erinomaiset puitteet sekä pienille että isoille kokouksille ja koulutuksille. Ylisiltä löytyy vakiovarusteluna pitkä kokouspöytä, valkokangas, videotykki, nettiyhteys, fläppitaulu sekä omaan käyttöön wc. Tunnelmallinen teehuone-bistromme ravintolasali on myös kokous- ja koulutuskäytössä päivinä, jolloin se ei ole ravintolakäytössä.

Kokouspakettimme:

 • Puolipäiväkokous 2-4 tuntia
  Sisältäen tilan sekä yhden tee/kahvitarjoilun suolaisella ja makealla palalla
   
 • Kokopäiväkokous 4-6 tuntia ilman lounasta
  Sisältäen tilan, sekä aamu- että iltapäivätee/kahvitarjoilut suolaisella ja makealla palalla
   
 • Kokopäiväkokous 4-6 tuntia lounaan kera
  Sisältäen aamu- sekä iltapäivätee/kahvitarjoilut suolaisella ja makealla palalla sekä lounaalla.