Navigation close button

Juhlat ja elämykset

Aina on aihetta juhlaan!

Oli kyseessä sitten syntymäpäivät, polttarit, häät, ristiäiset tai kokoontuminen ystäväporukalla, Wehmaisista löytyy sopiva tila tarpeisiin.

Tilaisuuden koosta riippuen voimme tarjota tunnelmalliset ja toimivat tilat tarjoiluineen sekä TeaHouse of Wehmaisin tiloissa (noin 60 henkeä) että Ylisen Salissa (noin 80 henkeä). Isompia tilaisuuksia varten voimme ottaa käyttöön molemmat tilamme sekä kesäaikaan viehättävän puutarhamme.

Halutessanne tilan voi koristella itse tai voimme tehdä sen puolestanne. Voitte valita tarjottavat valmiista vaihtoehdoista tai voimme suunnitella menun täysin toiveidenne pohjalta. Koko rakennuksessamme sekä puutarhassamme on anniskeluoikeudet.

Mitä juhlisimme seuraavaksi?

Elämyksiä teen ja hyvän ruuan parissa

Haluaisitko maistella eri teelaatuja ammattilaisen opastuksella, sekoittaa oman teesekoituksesi tai viettää hauskan hetken teecocktailkoulussa? Entäpä oppia mikä tee sopii mihinkin ruokaan?  Teesommelierimme Anna Grotenfelt-Paunosen johdolla järjestämme monipuolisia tee-elämyksiä sekä omissa tiloissamme Juvalla että muualla – ja jopa virtuaalisesti.

Meiltä löydät kiinnostavaa ja hauskaa tekemistä esimerkiksi polttareihin, synttäreille, tykypäiville ja illanistujaisiin.

Instagram

Instagram has returned invalid data.