Ajankohtaista

Yllättävä matkailukokonaisuus rakentumassa Saimaalle - TeaHouse of Wehmaisin yrittäjä Anna Grotenfelt-Paunonen ja moniyrittäjä Pekka Viljakainen yhdistävät voimansa.

TeaHouse of Wehmaisin yrittäjä Anna Grotenfelt-Paunonen ja yrittäjä sijoittaja Pekka Viljakainen yhdistävät voimansa.

Ravintola- ja matkailualan yrittäjä Anna Grotenfelt-Paunonen ja moniyrittäjä Pekka Viljakainen ovat aloittaneet yhteistyön luodakseen Saimaalle uuden, huippulaadukkaan matkailukokonaisuuden. Yhteistyön myötä Grotenfelt-Paunosen yritys TeaHouse of Wehmais ja Viljakaisen ForestSuites -hanke yhdistyvät vuoden 2022 lopussa uudeksi yhtiöksi nimeltä PihlasResort. Perustettava yhtiö tulee vuoden 2023 alusta alkaen hallinnoimaan Joroisiin parhaillaan rakennettavaa lomakohdetta, samalla alueella jo toimivaa kirkko/kirkkokahvila/kartanopuutarha -kokonaisuutta sekä Juvalla sijaitsevaa TeaHouse of Wehmais -teebistroa.

”Hyvin pienestä lähtenyt kirkko- ja kirkkokahvila kokonaisuus on kasvattanut suosiotaan vuosittain. Jo aiemmin julkaisemamme boutique hotellihanke synnyttää Suomen mittakaavassa poikkeuksellisen kokonaisuuden, joka täyttää hyvin vaativien asiakkaiden laatuvaatimukset.  Otamme nyt seuraavan loogisen askeleen, jolla tavoittelemme poikkeuksellisten gastronomisten sekä palveluelämysten tuottamista. Ja tietenkin se tapahtuu juurikin  Savossa, maailmankaikkeuden ytimessä, Annan superammatimaisen palvelutiimin kanssa. ”, linjaa Pekka Viljakainen.

Käynnistyvän yhteistyön päätavoitteena on luoda rakenteilla olevasta PihlasResortista ennennäkemätön lomakohde, jossa yhdistyvät korkealaatuinen palvelu, huippugastronomia, taidokas arkkitehtuuri, alueen upea luonto, paikallisuus sekä aidosti vastuulliset valinnat. Jo julkaistujen hotelli- ja ravintolatoimenpiteiden lisäksi, yhtiö rakentaa resortin yhteyteen korkealaatuisen, paikallisia raaka-aineita ja oman puutarhan tuotteita hyödyntävän ravintolan. Yhdistämällä voimansa Grotenfelt-Paunonen ja Viljakainen pyrkivät samalla myös kehittämään olemassa olevien kohteiden asiakaskokemusta ja lisäämään alueen vetovoimaisuutta sekä matkailijoiden että alan työntekijöiden keskuudessa.

”Sekä Pekka että minä halusimme luoda matkailukohteen, jossa luksus ei ole pelkkää silmänlumetta ja jossa vastuullisuusasiat ovat muutakin kuin sanahelinää. Olemme kumpikin kunnianhimoisia ja jaamme samoja arvoja vastuullisuutta ja ympäristöä koskien. Tästä johtuen päätimme yhdistää voimamme ja rakentaa upean elämyskohteen sen lisäksi että kehitämme edelleen olemassa olevia yrityksiämme.”, kuvaa hanketta Anna Grotenfelt-Paunonen.

Uuden perustettavan yhtiön toimitusjohtajaksi ja yhdeksi osakkeenomistajaksi tulee Anna Grotenfelt-Paunonen ja sen hallituksen puheenjohtajana toimii Pekka Viljakainen. Samassa yhteydessä yhtiöön tulee osakkaiksi, Viljakaisen ja Grotenfelt-Paunosen lisäksi joukko suomalaisia sijoittajia.

PihlasResortin rakennusvaihe kestää vuoden 2022 loppuun saakka, jonka lisäksi yhtiön olemassa olevat kohteet uudistetaan vaiheittain. Vuodesta 2023 alkaen yhtiön kohteisiin tavoitellaan yhteensä noin 40 000 vierailijaa vuosittain.

Lisätietoja: www.forestsuites.fi

  • 26.01.2022

Teehuone-bistromme ja kivijalkamyymälämme avaavat ovensa jälleen 17.2.2022

TeaHouse of Wehmaisin teehuone-bistro ja myymälä avaavat ovensa jälleen 17.2.2022

Vallitsevasta tilanteesta johtuen teehuone-bistromme ja myymälämme ovat olleet kiinni alkuvuoden 2022, mutta suunnitelmissamme on avata ovemme jälleen torstaina 17.2.2022 ja palvella normaalisti koko kevään ajan. Talvilomaviikoilla (viikot 8, 9 ja 10) palvelemme torstaisin ja perjantaisin klo 12-18, lauantaisin klo 12-17 ja sunnuntaisin klo 12-16.

Tutustu kevään tapahtumiin täällä ja varaa pöytäsi!

  • 24.01.2022

Tilaa TeaHouse of Wehmais-uutiskirje

Uutiskirje sisältää tietoa ajankohtaisista tapahtumista ja tarjouksista sekä erilaisia vinkkejä teen ja ruuan maailmasta.

TeaHouse of Wehmais somessa