Navigation close button

Menu

Menu

 

TeaHouse of Wehmaisin Menua uudistetaan tällä hetkellä. Menumme keskittyy jatkossa paikallisista raaka-aineista valmistettuun ruokaan ja leivonnaisiin, joita yhdistetään mielikuvituksellisesti teehen ja eri teekulttuureihin. Menumme seuraa kansainvälisiä tee- että ruokatrendejä meidän omaa tyyliä unohtamatta.

Jatkossa teehuoneellamme voi nauttia leivottujen herkkujen lisäksi mm. ruokaisia lounaita sekä maistelumenuja. Kesän ajan teehuoneella voi vielä tuttuun tapaan nauttia kolmikerroksisesta Afternoon Tea –kattauksesta ja teehuoneemme suositut sconesit jatkavat tietysti myös listalla. Kevään ajan Wehmaisista on voinut noutaa erilaisia take away -ruokapaketteja ja näitä on saatavana myös koko kesän ajan.

Järjestämme myös runsaasti erilaisia tapahtumia ja teemapäiviä, joiden aikana on omat menut. Lisätietoa tapahtumistamme löydät Ajankohtaista -sivultamme.

Tuotteemme
Uskomme, että hyvän ja erinomaisen ero on yksityiskohdissa. Tämän vuoksi valmistamme kaikki tarjottavat itse, paikan päällä. Laadukkuus ja vastuulliset arvot ohjaavat valintojamme ja hyödynnämme mahdollisimman paljon paikallisia ja luomuraaka-aineita.

Erityisruokavaliot
Otamme huomioon erityisruokavaliot ja meillä on aina mm. gluteenittomia tuotteita tarjolla. Pystymme kuitenkin palvelemaan sinua parhaiten, mikäli saamme ilmoituksen erityisruokavalioista etukäteen, pöytävarauksen yhteydessä. Mikäli haluatkin esimerkiksi jonkin tietyn kattauksen gluteenittomana, se on tilattava vähintään edellisenä päivänä.
Varaa pöytäsi täältä.

Erityisruokavaliotuotteiden osalta lisäämme listahintoihimme 2 €.

Ryhmämenut
Räätälöimme ryhmille menut tarpeiden ja toiveiden mukaan. Tutustu kokous- ja juhlapalveluihimme ja jätä yhteydenottopyyntö täältä.

Suosittelemme pöytävarausta
Voit varata meille pöydän varausjärjestelmä Quandoon kautta täältä. Ilmoitathan meille myös mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat varauksen yhteydessä.

Huomioithan, että keittiömme sulkeutuu puoli tuntia ennen teehuoneen sulkeutumista.

Afternoon Tea25 €
Kolme suolaista sormileipää eri täytteillä, kaksi uunituoretta sconesia luomukermalla ja mansikkahillolla sekä valikoima makeita leivonnaisia. Vapaavalintainen tee.
Royal Tea32 €
Kolme suolaista sormileipää eri täytteillä, kaksi uunituoretta vaniljasconesia luomukermalla ja mansikkahillolla, valikoima makeita leivonnaisia, vapaavalintainen tee sekä lasillinen kuohuviiniä 12 cl
KahdelleAfternoon Tea kahdelle jaettavaksi42 €
Kuusi suolaista sormileipää eri täytteillä, kaksi uunituoretta vaniljasconesia luomukermalla ja mansikkahillolla, valikoima makeita leivonnaisia, vapaavalintainen tee (kummallekin oma).

Hinta per kattaus

Cream Tea15 €
Kaksi uunituoretta vaniljasconesia luomukermalla ja mansikkahillolla sekä vapaavalintainen tee

Instagram