Navigation close button

Elämykset

Elämykset

Haluaisitko maistella eri teelaatuja ammattilaisen opastuksella tai sekoittaa oma teesekoituksesi? Entäpä oppia mikä tee sopii mihinkin ruokaan?

Järjestämme tiloissamme erilaisia elämyksiä sekä kahdelle hengelle että isommille ryhmille. Ota yhteyttä niin kerromme lisää mitä vaihtoehtoja on olemassa. Alla on esimerkkejä siitä mitä meillä voi kokea.

Voimme myös toteuttaa osan ohjelmastamme muualla kuin omissa tiloissamme.

 

Kuuden teen maistelu Suomen tunnetuimman teesommelierin Anna Grotenfelt-Paunosen johdolla.

Maistelun aikana Anna johdattaa osallistujat teen maailmaan ja kertoo mm eri teelaatujen tuotannosta, eroista, terveysvaikutuksista ja yhdistämisestä ruokaan. Maistelun aikana osallistujille tarjoillaan pieniä suupaloja, joiden tarkoituksena on korostaa jokaisen teelaadun makua ja vahvistaa maistelukokemusta.

Maistelu sopii niin teen maailmaan vasta tutustuvalle kuin teekonkarille, niin vannoutuneelle teen juojalle kuin ainoastaan kahvista nauttivalle ja se on hyvä peruskatsaus teen laajaan maailmaan.

TEEtoisku - sukellus teen maailmaan teesommelierin opastamana

Tee on maailman toiseksi juoduin juoma veden jälkeen. Miten teetä käytetään eri puolilla maailmaa, mitä terveysvaikutuksia sillä on ja minkälainen kasvi tee oikeastaan on? Teehen liittyy paljon myyttejä ja tarinoita, uskomuksia ja historiaa.

Teesommelierimme Anna Grotenfelt-Paunosen on yksi Suomen kolmesta teesommelieristä ja hänellä on intohimoinen suhtautuminen teehen. Hän kertoo mielellään teestä siitä kiinnostuneille.

TEEtoiskun aikana Anna avaa teen maailmaa ja kertoo teestä, teen tuotannosta, teelaatujen eroista, teekulttuureista ja teen yhdistämisestä ruokaan.

Luento on mielenkiintoinen katsaus siihen mitä tee on ja miten sitä voisi käyttää.

TEE kuten haluat -työpaja

Mikä on lempiteesi? Mitä makuja haluaisit siihen sekottaa? Kuinka haluaisit nauttia teetäsi?

Tule mukaan ”TEE kuten haluat” -työpajaamme ja sekoita teesommelier Anna Grotenfelt-Paunosen johdolla aivan ihka oma teesekoituksesi.

Työpajan alkuun Anna kertoo perusteet teelaatujen sekoituksesta, mitä asioita pitää huomoida ja miksi jotkin yhdistelmät toimivat toisia paremmin. Anna opastaa koko työpajan ajan jokaista osallistujaa oman, ainutlaatuisen teesekoituksensa teossa.

Työpajan lopussa jokainen pääsee maistamaan omaa teelaatuaan ja kotiin vietäväksi jokainen saa pienen pussin omaa nimikkoteetään.

Instagram