Navigation close button

Elämykset

Elämyksiä teen ja hyvän ruuan parissa

Haluaisitko maistella eri teelaatuja ammattilaisen opastuksella, sekoittaa oman teesekoituksesi tai viettää hauskan hetken teecocktailkoulussa? Entäpä oppia mikä tee sopii mihinkin ruokaan?  Teesommelierimme Anna Grotenfelt-Paunosen johdolla järjestämme monipuolisia tee-elämyksiä sekä omissa tiloissamme Juvalla että muualla ja jopa virtuaalisesti. Tutustu alla oleviin esimerkkeihin ja ota yhteyttä!

Elämyksellinen teeillallinen omalle porukalle

Viiden ruokalajin illallinen teen kera – parhaassa seurassa!

Tervetuloa omalla porukalla nautiskelemaan elämyksellisestä teeillallisesta TeaHouse of Wehmaisin tunnelmallisiin tiloihin. Illan aikana seurueenne pääsee nauttimaan keittiömestarimme ja teesommelierimme; Anna Grotenfelt-Paunosen yhdessä suunnittelemasta viiden ruokalajin yllätysmenusta – teen kera. Herkullinen yllätysmenu on valmistettu sesongin laadukkaista raaka-aineista ja teesommelierimme on valinnut sen jokaiselle ruokalajille sopivan teen. Ennen jokaisen ruokalajin ja teen tarjoilua kerromme kyseisen annoksen ja teen yhdistämisestä.Yhteisten maisteluiden välissä pöytäseurue nauttii itsenäisesti keittiömme herkullisista annoksista teen kera.

Ilta tarjoaa ainutlaatuisen elämyksen teen ja ruoan parissa kaikille hyvästä ruoasta ja uusista kokemuksista kiinnostuneille ja takaamme että yllätyksiäkin löytyy. Yksityisryhmille järjestettävän teeillallisen minimiosallistujamäärä on neljä henkeä ja hinta 68€/henkilö. Illallisia toteutetaan ennakkovarauksesta TeaHouse of Wehmaisin aukioloaikojen sisällä.

TEEtoisku - sukellus teen maailmaan

Tee on maailman toiseksi juoduin juoma veden jälkeen. Miten teetä käytetään eri puolilla maailmaa, mitä terveysvaikutuksia sillä on ja minkälainen kasvi tee oikeastaan on? Teehen liittyy paljon myyttejä ja tarinoita, uskomuksia ja historiaa.

Teesommelierimme Anna Grotenfelt-Paunosen on yksi Suomen kolmesta teesommelieristä ja tee on hänen intohimonsa. TEEtoiskun aikana Anna avaa teen maailmaa ja kertoo teestä, teen tuotannosta, teelaatujen eroista, teekulttuureista ja teen yhdistämisestä ruokaan. Luento on mielenkiintoinen katsaus siihen mitä tee on ja mihin kaikkeen sitä voi käyttää.

Kuuden teen maistelu

Maistelun aikana Anna johdattaa osallistujat teen maailmaan ja kertoo mm eri teelaatujen tuotannosta, eroista, terveysvaikutuksista ja yhdistämisestä ruokaan. Maistelun aikana osallistujille tarjoillaan pieniä suupaloja, joiden tarkoituksena on korostaa jokaisen teelaadun makua ja vahvistaa maistelukokemusta.

Maistelu sopii niin teen maailmaan vasta tutustuvalle kuin teekonkarille, niin vannoutuneelle teen juojalle kuin ainoastaan kahvista nauttivalle ja se on hyvä peruskatsaus teen laajaan maailmaan.

TEE kuten haluat -työpaja

Mikä on lempiteesi? Mitä makuja haluaisit siihen sekottaa? Kuinka haluaisit nauttia teetäsi? Tule mukaan ”TEE kuten haluat” -työpajaamme ja sekoita teesommelier Anna Grotenfelt-Paunosen johdolla aivan ihka oma teesekoituksesi.

Työpajan alkuun Anna kertoo perusteet teelaatujen sekoituksesta, mitä asioita pitää huomoida ja miksi jotkin yhdistelmät toimivat toisia paremmin. Anna opastaa koko työpajan ajan jokaista osallistujaa oman, ainutlaatuisen teesekoituksensa teossa. Työpajan lopussa jokainen pääsee maistamaan omaa teelaatuaan ja kotiin vietäväksi jokainen saa pienen pussin omaa nimikkoteetään.

Teecocktail koulu

Vietä hauska hetki teecocktailien parissa! Opi lisää teecocktaileista TeaHouse of Wehmaisin viehättävässä ympäristössä esimerkiksi ystävien tai työkavereiden kanssa. Hauskan cocktailkoulun aikana kuulet lisää teen hyödyntämisestä cocktaileissa ja mocktaileissa ja pääset testaamaan kolmen TeaHousen uuden teecocktailin sekoittamista sekä tietenkin maistelemaan niitä! Cocktailkoulun lopuksi jokainen osallistuja pääsee myös itse kokeilemaan oman teecocktailin suunnittelemista.

Teemaistelun kesto on tunti ja minimiosallistujamäärä on kuusi henkeä.

Instagram

Instagram has returned invalid data.